Heti horoszkóp (március 9-15.) - Hagyd a boldogságot beköltözni a szívedbe

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmi életed is kivirágzik. Vagy így, vagy úgy, de itt az ideje annak, hogy kinyisd a szíved kapuját.

Eljött az ideje a gyökeres változásoknak. Akkor is, ha ehhez semmi kedved sincsen. Ráadásul nyakadon a tavasz, ideje változni kívül és belül egyaránt. Ez a te érdeked, nem másoké, hidd el, csak nyerhetsz azzal, ha formálod önmagad. Nem célszerű visszahúzódni egy barlang mélyére. Az a jó, ha meglovagolod a lehetőségeket. Tüzes, belevaló, bátor Kosként kell viselkedned! Kell lennie benned annyi kurázsinak, amennyi az első lépések megtételéhez szükséges az ismeretlen felé. Nagy segítséget ad a Mars energiája, így már csak egy csipetnyi elhatározás és kedv kell ahhoz, hogy akár új alapokra helyezd az életedet. A tavasszal együtt te is kivirulhatsz, a kedved jelentősen javulhat, eredményeid is látványosabbá válnak. Ha bizonytalan vagy, beszélgess kételyeidről bizalmasaiddal, biztos segítenek neked.

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben? Nem is kell több ahhoz, hogy sikert sikerre halmozz ezen a héten. Persze, ha némi kreativitást, meg pár jóötletet is hozzáteszel a mindennapokhoz, akkor garantált a jó eredmény. Könnyen megeshet, hogy az elismerések mellett néhányan irigykedni kezdenek rád, de ez az ő bajuk, nem a tiéd. Ne foglalkozz velük, nem a te problémád, ha ők keseregnek. Olyan emberek társaságát keresd, akik hozzád hasonlóan pozitív gondolatokkal bírnak, mosolyognak, és a lehetőséget keresik, nem pedig a kifogásokat. Ne legyen elkeserítő számodra az, hogy esténként teljesen lemerülve hajtod álomra a fejedet, mert valamilyen megmagyarázhatatlan, titkos irányból reggelre feltöltődsz. Növekvő lendület, javuló kreativitás, élénk fantázia - kell ennél több?

Ezen a héten komoly lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy elérhesd végre azt a bizonyos célt. Neked is van ilyen, rukkolj elő vele, s ha bárki balgaságnak tartja, hát menj addig, amíg támogatókra lelsz. Nagy lépések megtételére buzdítanak az égi energiák, könnyen juthatsz magasabbra, messzebbre, az eredmények pedig biztosan látványosak lesznek. Fontos, hogy amint beérsz egy célba, azonnal tűzz ki magad elé egy újabbat! Ne pihenj, légy maximalista, és ne félj attól, hogy túlterheled magad! Most biztos, hogy bírod a strapát. Fontos feladatod lesz a szakmai vagy tanulmányi kérdések mellett az is, hogy figyelj a környezetedre, különösen szeretteidre, s ragadj meg minden adandó alkalmat arra, hogy a segítségükre lehess.

Ezen a héten figyelj önmagadra. Ami belőled indul ki, az a fontos és mérvadó, ne mások irányítsák a te életedet. Az intuíciód, a belső hangod, a tudatalattid üzenetei elkísérnek, és mindig a megfelelő pillanatban jelzik, merre menj tovább. Ne dobd sutba ezeket az üzeneteket! Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy minek nevezed, ott van, és folyamatosan jobbnál jobb ötletekkel lát el, ne hessegesd el! Kiválóan fog működni a hetedik érzéked, remekül ráérzel mások gyengeségeire, erősségeire, de még arra is, mit akar hallani a környezeted, mitől lehetnek jobbak emberi kapcsolataid. Ha régóta változtatnál valamin, esetleg meg akarsz győzni valakit valamiről, annak most van itt az ideje. Cselekedj bátran!

Szinte minden nap remek lehetőségek tárulnak eléd, különösen szakmai vagy tanulmányi téren mutathatod meg rejtett tudásodat. Ha suliba jársz, akkor most biztos, hogy könnyebben érted meg a bonyolult összefüggéseket, a vizsgákat pedig hibák nélkül teljesíted. A Fogyóhold nem hátráltat, minden reggel fitten indulsz útnak, fel tudod tölteni az energiatartalékaidat, Merkúr erőteljesen inspirál, Jupiter pedig hátszelet ad a sikerhez. Emberi kapcsolatok terén fontos, hogy mindent tisztázz, rendezz! Ami régóta emészt, azt értékeld át, s keress megoldást. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, és nem juttok dűlőre, ideje, hogy elengedjétek egymás kezét.

Ha úgy véled, ezen a héten a siker érdekében be kell vetned személyes varázsodat, esetleg egy-két izgalmas trükköt, hát tedd meg! Ha meglátásod szerint épp így tudsz előrébb jutni a ranglétrán, vagy megmutatni, mi rejlik benned, ne félj kilépni a rivaldafénybe! A sikeres emberek is bátorságból merítenek erőt, tedd te is ezt. Igenis használd azt, ami eleve a birtokodban van. A Holdtól és a Vénusztól erőteljes inspirációt kapsz egész héten, Merkúr eközben új kapukat nyit meg előtted. Talán alkalmanként eszedbe jut, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy szimpatikus, csinos, vagy szép vagy? Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, mások is megteszik, te miért hagynád ki?

Legfőbb teendőd ezen a héten, hogy ne hagyd magad befolyásolni a külvilág felől érkező impulzusok által. Nagyon érzékeny leszel a változásokra, bizonyos esetekben nem akarod majd megérteni, hogy módosulás nélkül nem jutsz előrébb. Az alapvető gond abból fakad, hogy te szárnyalnál, de mindezt a magad módján tennéd, miközben néha nem ártana a környezeted véleményét is meghallgatni. Bármi legyen a téma, őrizd meg a nyugalmadat, mert sok érdekes információhoz juthatsz, ha meghallgatod a többieket. Semmiről ne mondj elhamarkodott véleményt. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, odaadó és figyelmes környezeted tagjaival, ha legszívesebben jól odamondogatnál nekik. Mutasd meg, micsoda emberi méltóság lakozik benned!

Az egész hétről általában elmondható, hogy jól alakul, könnyedén haladsz előre, megoldod a feladataidat, bár a túl nagy kihívások most biztos nem fognak vonzani. Különösebb gond nélkül haladsz előre, a céljaidat picit lassabban, viszont annál biztosabban eléred. Jó irányvonal az, hogy nem rohansz, nem kapkodsz, mindent aprólékosan végzel el. Inkább tűnj egy kicsit vontatottnak, de ne hagyd ki a különféle feladatok egyes lépéseit. Légy megfontolt, így a felbukkanó akadályokat könnyedén leküzdöd majd. Munkád és karriered terén befuthat egy érdekes ajánlat, amin máskor nem gondolkodnál, de most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. A Hold kedvez a változásoknak, de a döntés a te kezedben van.

Egyszer lenn, máskor fenn? Ez ne aggasszon, mert épp ez a faramuci állapot fog folyamatosan lendületben tartani, s amikor épp lefelé csúszol majd a lejtőn, azonnal kezdj el azon tűnődni, mi vidíthat fel, mi adhat erőt, mi lehet az a feladat, ami leköt és felturbóz. Ha úgy érzed, valamiért nem volt túl sikeres a múlt hét, akkor tégy meg mindent azért, hogy a mostani más legyen, sikeresebb, eredményesebb. Fő az optimizmus! Bizonyítsd be, hogy létezik olyan állapot, amikor az ember egész héten képes jól teljesíteni, akkor is, ha néha elakad egy-egy akadály előtt. Légy bátor, ugorj fejest az ismeretlenbe, mert bármibe fogsz most, azt sikerül véghezvinned, s minél merészebb leszel, annál több újdonság jön majd az életedbe.

Érdekes információ lehet számodra az, hogy remekül alakulnak az ügyeid, még annak ellenére is, hogy a Hold fogyóban van, s ezt mások jobban megérzik nálad. Könnyedén haladsz az aktuális céljaid felé, érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, olyan kapcsolatokat építhetsz, melyek segítik szakmai előmeneteledet, anyagi gyarapodásodat, közben pedig pozitív gondolatokkal és érzésekkel töltődsz fel. Általában jellemző lesz, hogy a mosolyod mosolyt vonz, az örömödnek pedig mások is örülnek majd. Figyeld a lehetőségeket, új kapu küszöbét tudod most átlépni, amely ritkán adatik meg, épp ezért kell igent mondanod azonnal, bármilyen ajánlattal is keressenek meg. Bakként fontos, hogy kicsit kimozdulj a megszokásaid közül.

Nagy dolgok történnek veled és körülötted a következő napokban, fogadd be a pozitív impulzusokat, merj nagyot álmodni, aztán persze meg is valósítani azt. Egész héten valamiféle izgalom lesz úrrá rajtad, de ez nem akadályoz semmiben, sőt, inkább inspirál, bátrabb leszel, könnyebben bevállalod az új feladatokat, nem fogsz félni a kihívásoktól. Az energiád nem csökken a napok múlásával, minden feladatot gyorsan, aktívan, ügyesen végzel el. A Hold energiája gondoskodik a jó hírekről, Vénusz pedig a remek kommunikációról, pozitív megélésekről, sikerélményekről. Különösen üzleti téren adódik alkalmad arra, hogy befektess, új dologba kezdj, vállalkozást indíts, vagy munkahelyet válts. A sors útjai kifürkészhetetlenek.

Ne reméld, hogy ez a hét könnyed vagy épp nyugalmas lesz. Erőteljes impulzusok vesznek körbe, sokan fognak noszogatni, kérni vagy épp utasítani téged, de ahelyett, hogy szembemennél az elvárásokkal, inkább alkalmazkodj azokhoz. Hidd el, most jobb a békesség, ráadásul, ha figyelsz, és együtt dolgozol másokkal, közös célokért, nagy eredményekért, épp te leszel az, aki a hétvégén a legjobban fog örülni a sikernek és az elismeréseknek. Mars folyamatosan cselekvésre sarkall, nem hagy békét neked. Minden hétköznapon új kihívások várnak rád, és nem szabad megfutamodnod semelyik elől. Merkúr hozzásegít a kreatív ötletekhez, sok új és jó lehetőség tárul fel előtted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.