asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február hava nem csak azért különleges, mert már csak egy lépésre vagyunk a tavasztól, hanem azért is, mert 8-án kezdődik a holdújév, sok új lehetőséget hozva a csillagjegyek számára.

2016 februárjában fontos a tolerancia! Nem veszítheted el a fejedet csupán azért, mert nem minden alakul úgy, ahogy azt reméled. Ha valaki hibázik, nyújts baráti jobbot, légy türelmes közvetlen környezeteddel szemben, legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről. Pénzügyeid szálai kissé összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás gondokat okozhat. Ha ez egy kölcsön lenne, melyre valaki igényt tartana, most mondj nemet, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat. Ha nem muszáj, ne vegyél fel hitelt, mert mindent meg tudsz oldani, ha számba veszed az összes lehetőséget.

Ha kisebb, nagyobb problémákkal, leküzdhetetlennek tűnő akadályokkal kerülsz szembe, ne futamodj meg! Győzd le mindet! Bika vagy, erős, agilis, hát mutasd meg, hogy készen állsz megvívni a magad csatáit. Ezen gondok megoldásához akár családodtól vagy barátaidtól is kaphatsz megfelelő segítséget, persze, ha kérnél... mindeközben tudod, hogy kellő bátorsággal, egyedül is boldogulsz. A múltban szőnyeg alá söpört ügyekből hirtelen akár több is előkerülhet, s némileg felbolygathatják a mindennapokat, de a februári hónap alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő témákat kedvezően, mihamarabb lezárj.

Február első fele kissé egyhangúra sikeredhet, nem ígér jelentős fordulatot, de 8-a után valahogy minden egyszerre derűsebbnek látszik, és könnyebben kivitelezhetőek a mindennapi feladatok, jön az újhold. Alapjaiban kell néhány dolgon módosítanod. Jól teszed, ha fegyverszünetet kötsz önmagaddal és környezeteddel, legyen szó önkritikáról, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekről. Tedd helyére a dolgokat, alakíts ki békét mindenhol. Ez lelkivilágodnak is jót tesz, s másokkal közösen hamarabb találsz megoldást az aktuális feladatokra, esetleges problémákra.

Február elején használd ki Merkúr és Vénusz kedvező hatásait, mert eredményesen, sőt, mások számára is kimagaslóan intézheted karrierrel vagy épp tanulmányokkal összefüggő ügyeidet. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra, ne hagyj veszni egy ilyen alkalmat! Új üzleti kapcsolatok alapjait lehet letenni, melyekből jelentős haszon realizálható igen gyorsan. Ha most nem vagy elkötelezve, ismerkedésre, szerelemre a hónap második fele különösen alkalmas. Az elkötelezettségben élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.

A zimankós február során érdemes elmélyülnöd önmagadban, mert a fontos döntések nem várhatnak tovább. Főleg anyagiak terén nyílhatnak meg előtted kedvező lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, ne hagyd ki a lehetőséget akkor, amikor új pénzforrás nyílik meg előtted. Befuthat egy kiemelkedően jó ajánlat, amelyre hónapokig nem lesz újabb példa. Régóta vágyott céljaidat valósíthatod meg, melyek kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul éppen problémás pénzügyeidet is rendbe hozhatod. A kívülről érkező segítséget fogadd el!

Nagyon mozgalmasra sikerült január hava, ami összességében jó hír, hisz az eredmények sem maradtak el. Februárban kissé lazábbra engedheted a gyeplőt, érzelmek terén, munkában és tanulásban is könnyebb időszaknak nézel elébe. Az elmúlt két hónapban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik, és ha valakivel konfliktusod volt, az most rendezhető. Pénzügyeid új alapokra kerülhetnek, hisz Merkúr ebben sokat segít. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket, akár barátaiddal, családoddal, vagy kedveseddel.

Remeknek tűnő, fordulatokban gazdag hónap áll előtted, szellemi fejlődésedre, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra kedvező ez az időszak. Érdemes nagyot kockáztatni azzal, hogy végre kilépsz a komfortzónádból. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt szentelni, és megérteni, hogy mire reagálsz jól, vagy mi az, amin nem tudsz túllépni. Az ösztönzés belülről indul, s hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak a hónap második hete jó lehetőségeket kínál az ismerkedésre.

Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal teli időszak köszönt be februárral, kissé nehézkes, lelkileg leterhelő hónap vár rád, a vitás helyzetek nehezen kerülhetőek el. Még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról, ugyanakkor, ha alaposan odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél körültekintőbb. Ha van párkapcsolatod, ne keresd a konfliktushelyzetet. A 8-i újholddal picit enyhül a helyzet, de valódi, pozitív fordulat csak 22-e után várható, ekkortól meglepő gyorsasággal alakulnak ki körülötted a jó dolgok.

Vénusz jótékony hatásával kiegyensúlyozottabbá válsz, érzelmi életed felpezsdülése 8-a után várható. Emellett segíthet abban is, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását, főleg családi, rokoni, vagy szerelmi területekkel összefüggésben. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést, érzelmeidet is jól tudod felügyelni. Pénzügyek terén enyhe javulás mutatkozik, így megengedheted magadnak, hogy néhány napos téli vakációra menj.

Január hava nem volt zökkenőmentes, gyakran érezted azt, hogy egy helyben toporogsz, ám jön a fordulat ideje, s végre jó irányba indulsz el. Jelentős fordulatokat hozhat február hava. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív fordulatot vesznek, s ez feloldhatja a meglehetősen régóta húzódó feszült hangulatodat. Jól teszed, ha szeretteidre is egy kicsivel több időt szánsz, hisz az év elején igen elfoglalt voltál. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, régóta húzódó ügyeknek is pontot tehetsz a végére. Merj bátor lenni és új dologba kezdeni. Ha még nem gondolkodtál vállalkozás alapításán, hát annak is elérkezett az ideje.

Megpróbálhatod eltolni magadtól a jó dolgokat, február azonban a változtatás ideje lesz számodra, és muszáj elhinned, hogy a nap végre kisüt a fejed felett. Ha formálnál életmódodon, esetleg fogyókúrára, böjtölésbe kezdenél, vagy munkahelyváltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét, mindegyiket bevállalhatod, most fáradhatatlan leszel, az energiakészleteid folyamatosan fel tudnak töltődni. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy a szokásosnál több pénzt költs, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj. Mérlegelj, és próbáld meg különbséget lényeges és a lényegtelen között!

Hirtelen felébredsz, és rádöbbensz arra, hogy önmagadon kell alakítanod ahhoz, hogy a környezeted és azok tagjai is változni, változtatni tudjanak. Meglepődsz majd, mert sok dolgot végre tisztán fogsz látni. Kezdj valami új dologba, minél előbb! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló, csak meg kell tenned a szükséges lépéseket. Bár, ami a pénzügyeket illeti, nem állsz épp stabil helyzetben, de most lehetőséget kaphatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat, vagy régebbi adósságok rendezését tegyék lehetővé. Hivatalos ügyek intézésébe ne most kezdj, hacsak nem halaszthatatlanok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.