Ez a hónap elhozza neked, amire mindig is vágytál – Februári szerelmi horoszkóp

Forrás: Thinkstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási az esélye annak, hogy a holdújév kezdete új szerelemmel, vagy a régi teljes átalakulásával lep meg. Légy nyitott!

Páros: kételyeid támadhatnak, mindez némi féltékenységgel párosulhat, melyet jobb, ha nem rejtesz véka alá. Mondd el neki, mi bánt! Csak így találhattok a jelen helyzetre megoldást, így jöhet létre a megfelelő kompromisszum. Találd meg az arany középutat a boldogság felé.
Páratlan: sok flörtben, vagy akár egyéjszakás kalandban is részed lehet, és nem baj, ha azt érzed, ez nem bűn. Néha ki kell lépni a komfort zónából, hisz épp ez hozhatja meg neked a boldogságot. A 8-i újhold valódi meglepetéssel szolgálhat, hagyd, hogy megtörténjen!

Páros: sok közös élményben lesz részetek, hozzátok ki a maximumot az egyszerű hétköznapokból is. Így lehettek mindketten maradéktalanul elégedettek a kapcsolatotokkal. Lesz részed romantikában, beszélgetésben és persze szexben is bőven.
Páratlan: a szerelem hónapja lesz február, az égiek minden körülményt biztosítanak ahhoz, hogy végre boldog légy, s jó döntést tudj hozni, amikor két remek jelölt közül kell választanod. A nagy Ő a tenyerén akar majd hordozni, ugye hagyod?

Páros: Vénusz és Mars közös erőfeszítései által felkorbácsolódnak benned a szenvedély lángjai, nem hagynak neked nyugtot, és ezt az izgalmas élményt meg tudod osztani szerelmeddel is. Hevessé, tüzessé és alkalmanként zabolázatlanná válsz, ami tulajdonképpen jó!
Páratlan: Vénusz arra sarkall, hogy változtass párkeresési szokásaidon. Ha nem teszed, ismét elteljen egy hónap látványos eredmények nélkül. Ha kell, akkor több alternatívát is az utadba sodor, viszont mérlegelj a választáskor. Mire van szükséged valójában? Pénz, szerelem, vagy valami más?

Páros: február 17-ig annyi energia lesz benned, amit érdemes a munka vagy tanulás mellett a szerelmi fronton is hasznosítani. Szükség lesz arra, hogy szenvedélyes légy és kiadd magadból mindazt, ami régóta ott bujkál. Kápráztasd el kedvesedet, mutasd meg neki a rejtett oldaladat!
Páratlan: keresed az igazit? Meg is találod, ha új utat keresel, és nem a régi, kitaposott ösvényen indulsz el újra. Ugyanakkor azt is el kell fogadnod, hogy a magas mércét egy picit lejjebb kell engedni. Nem az a kérdés, hogy meg tudsz-e hódítani valakit, hanem az, hogy meg tud-e felelni minden elvárásodnak.

Páros: február lendületesen indul, és a vége eredményekkel lesz teli. Megtörténhet, hogy kissé egyhangúnak fogod találni a mindennapokat, de gondolj arra, igenis jó az, ha nem tarkítják életedet felesleges viták. Valentin napon lepd meg kedvesedet egy különleges programmal!
Páratlan: februárban mindent meg kell tenned azért, hogy végleges elkötelezettségre lelj. Sok flört, érzelmes beszélgetés, óvatos érintések jellemzik ezt az időszakot, ne félj kimutatni, hogy vonzódsz a másik felé. Ez lesz és a teljes őszinteség lesz a sikered kulcsa.

Páros: Szaturnusz arra ösztökél, hogy mélyülj el a lelkedben. Mit vársz el önmagadtól és kedvesedtől? Mik a terveid? Az égi hatások tudatosságra sarkallnak, így tudod biztonságosan építeni szerelmi kapcsolatodat, s ha egyszer valamit kimondtál, akkor tartsd magad ahhoz!
Páratlan: sok izgalmas impulzus vesz körbe, nem érdemes ezek ellen hadakozni, viszont olyasmibe ne bonyolódj, ami túl sok kockázatot rejt. Ne hagyd, hogy bárki játszadozzon veled! Légy szemfüles, és időben vedd észre, mi a valós és mi nem az.

Páros: Vénusz igazi álommegvalósítóvá válik, csak találd ki, mi a cél, és mindent könnyedén létrehozhatsz kedvesed támogatásával. Az áhított romantikázásokat, összebújásokat minden nap megejtheted. Egy ideje nem sikerült teljes összhangot teremtenetek, de most igen!
Páratlan: pontosan meg kell határoznod, kire és mire vágysz valójában. Könnyen belebonyolódhatsz egy olyan kapcsolatba, ahol a kiszemelt kedves nem független. Nézz körbe a másik fél háza táján alaposan, és biztosítsd be magad, hogy ne sérüljön a lelked.

Páros: izgalmas események jellemzik február havát, egyhangúságtól nem kell tartanod. Rengeteg élménnyel gazdagodsz, s útra tudtok kelni kedveseddel a közös célok megvalósításának irányába. Ha esetleg be is csúszik egy-egy vita, az semmin nem változtat.
Páratlan: rengeteg tennivalód akad: bulik, randik, flörtök, mondj igent minden meghívásra! Fontos, hogy ne várakoztasd meg a rád váró jelölteket, s válaszd ki a számodra legmegfelelőbb társat. Olyat keress, aki figyel rád, és minden találkozáskor a tenyerén hordoz.

Páros: kevés energia befektetés mellett is teljesülnek titkos vágyaid. Mindaz, amit most elterveztek partnereddel, az meg is valósul. Minden nap örömötöket lelitek az együttlétben. Ha még nem kérte meg a kezed, - vagy te az övét - eljött az ideje.
Páratlan: elpazarolt, egyben rossz döntés az, ha februárban teljes mértékben a munkának és a tanulásnak szenteled az idődet. Tévúton jársz, mert elmehetsz valaki mellett, aki pedig épp utánad áhítozik. Hagyd magad becserkészni, szeretni, körberajongani!

Páros: szenvedélyed magas hőfokon ég, s nem kell visszafognod magad! Partnered benne lesz minden mókában, neked csak ki kell mondanod, mire vágysz. Ha vad, tüzes, heves, netán kicsit elvetemült szeretnél lenni, hát nyugodtan hozakodj elő különleges ötleteiddel.
Páratlan: január nem hozott szerelmet? Ne aggódj, mert ami késik, az nem múlik. Ha alaposan megszemléled környezetedet, akkor észreveheted, hogy valaki egy ideje kitartóan ott van melletted. Nyisd ki a szemed, mert a tartós kapcsolat kialakulásának feltételei adottak.

Páros: február első két hetében tele leszel lendülettel, szenvedéllyel, vággyal, és mindenre nyitottságot mutatsz, tulajdonképpen most bármit kérhet tőd a kedvesed, mert teljesíteni fogod az igényeit. Ám, vigyázz! 22-e és 27-e között érzékeny leszel, s összerúghatjátok a port.
Páratlan: szingliként minden férfiban a nagy Őt keresed, bárki akadjon az utadba, azonnal fantáziálni kezdesz a közös jövőképről. Lásd meg még időben a fától az erdőt, ne dőlj be a meséknek! Vedd komolyan a randikat, figyeld a másikat, így időben felfedezheted, hogy ki lehet az igazi.

Páros: januárban sokat álmodoztál? Február más lesz! Ez a tettek ideje, térj vissza a realitás talajára, és kápráztasd el kedvesedet valós dolgokkal. Ő teljes erőbedobással tud szeretni téged, de ha két lábbal a föld felett jársz, nehéz dolga lesz veled.
Páratlan: nem zárhatod ki életedből a szerelmet, mert ezt nem helyettesítheti a munka és az általa jövő siker. Egyszerűen csak álmodd meg vágyaid férfiját, kérd az univerzum segítségét a megvalósításhoz, s az égiek nem fognak kibabrálni veled! Küldik, akit kérsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.