Minden a te javadat szolgálja – Mit ígérnek a csillagok április havára?

asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp április ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit is terveztél erre a hónapra, az égiek segítségén kívül a türelmedre és a kitartásodra is szükséged lesz, hogy elérd a kitűzött célodat. A végén azonban úgy is csak az számít, mit tanultál, és milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az odáig vezető út alatt. 

Ha úgy érzed, az ügyeid nem a terveid szerint alakulnak, ráadásul gondjaid vannak a szeretteiddel és a hozzád közel álló emberekkel, akkor április 5-ig minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy nyíltan beszélj a problémákról, feltedd a sürgető kérdéseket, és megoldást keress a bajokra, persze az érdekeltekkel együtt dolgozva. Váratlan bevételre is szert tehetsz a hónap utolsó harmadában, ebben a Jupiter lesz a segítségedre. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat környezeted is nagyra fogja értékelni. Sokan lesznek hálásak, és megfigyelheted, mennyi mosolyt és szeretetet kapsz majd.

Az áprilisi bolygóállások a te utadat segítik, és arra is ösztönöznek, hogy fedezz fel ismeretlen dolgokat, helyeket, embereket. Foglalkozz bátran érdekes és új témákkal, csak rajtad múlik, mennyit vállalsz magadra. Emellett észre fogod venni, hogy a tavaszi fáradtság téged sem kímél, sokszor tapasztalhatod azt, hogy a napjaid fárasztóak, ugyanakkor mégis jól érzed magad a bőrödben. Új ismeretségekre, és akár új szerelemre is lelhetsz. Ez utóbbi független attól, hogy magányos vagy elkötelezett vagy-e. A hónap utolsó napjaiban kellemetlen hatását fejtheti ki egy égi konstelláció, amely vitákat generálhat. Türelemmel, toleranciával minden helyzetet jól tudsz kezelni.

Ismerd be, hogy jóval többet tettél magadért és környezetedért márciusban, mint arra szükség lett volna, vagy ahogyan azt eredetileg eltervezted. Persze ez nem baj, viszont a benned lévő feszültség és fáradtság meglehetősen felgyülemlett, így ezt áprilisban ki kell adnod magadból. Ahogy egyre szebb lesz az idő, megfigyelheted, hogy csökken a stressz, jobban érzed magad a bőrödben, olyannyira, hogy új kapcsolatokra is szert tehetsz. Legyen szó üzletről, barátságról vagy egy új szerelemről, garantált, hogy sikert érsz el. Szívügyeid új erőre kapnak, hisz a Vénusz mindenben a segítségedre lesz. Áprilisban minden a te javadat fogja szolgálni.

Kiváló hónap köszönt be április kezdetével, fogadj be mindent, ami megadatik, sok örömben és mosolyban lehet részed. Magad is tisztábban fogod látni saját ügyeidet, jelenlegi helyzetedet, és hab a tortán, hogy megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, amelyek már régóta teherként nyomták a válladat. Április elején előfordulhat, hogy egy apró kellemetlenség megzavarja a nyugalmadat, esetleg egy nézeteltérésre is számíthatsz, azonban ez türelemmel és kellő odafigyeléssel gyorsan orvosolható. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert átlátod a felmerülő problémákat, és a megoldásukra törekedsz a bonyodalmak fokozása helyett. Anyagiakban, szerelemben is jól alakulnak a dolgaid.

Az igazi tavaszi idő meghozza a változást is, amire – valld be – igen nagy szükséged van. Érdekes és váratlan dolgok megtételére vesz rá a sors, olyasmire is rászánod magad, amitől eddig féltél, vagy nem tartottad elégségesnek a feladat megvalósításához az eddig megszerzett tapasztalataidat. Tanulásra, szellemi fejlődésre is igen kedvező április hava. A hónap közepén egy kisebb kiadás átmenetileg elkedvetleníthet, de hamar képes leszel túltenni magad az ügyön. Talán érdemes lenne mások véleményét kikérned, akik hasonló helyzetben tapasztaltabbak nálad. A hónap végére rendeződnek a dolgaid, a munkádban vagy a vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad.

Cselekedj, itt a tettek ideje, április hava aktív lesz, és a maximumot tudod kihozni magadból. Ne lógasd a lábad, az idő telik, és amit áprilisban nem teszel meg, azt már később sem fogod tudni. Jól teszed, ha a tanulmányaidra vagy szakmai előmeneteledre összpontosítasz, és beleadsz mindent. Emellett ne feledkezz meg szeretteidről és egyéb kötelezettségeidről sem, hisz az év eddigi részében bizony tettél pár ígértet, amit ideje rendezni. Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 25-én és 27-én, ekkor fontos lesz a diplomáciai készségedet előtérbe tolni. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezőek, ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér.

Egy igen mozgalmas és izgalmakkal teli időszak vár rád, nem tudsz, és ne is akarj egy helyben ülni. Hajt a tettvágy? Akkor élj extra energiáiddal, cselekedj, alkoss, hozz létre olyasmit, ami rajtad kívül másoknak is segítség lehet! A pozitív hatások nagyobb részben a Jupiternek köszönhetők, és a hónap közepétől tovább fokozódik a helyzet, ahogy a Merkúr is jótékony támogatást nyújt. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, most álmaid valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi felturbózására április közepe alkalmas. Ne verd magad nagy kiadásokba.

Ha már elkötelezted magad, akkor tudd, hogy kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, amelyeket könnyű lesz rendezni. Ha viszont még keresed a párod, akkor április második fele kedvez új kapcsolat kialakításának. 22-e után újult erővel veted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, győzz meg mindenkit a terveidről, azok helytállóságáról. Aki most nyitott arra, hogy megismerjen téged, az nem fog csalódni, sőt: úgy fogja érezni, hogy egy remek embert ismerhet meg. Ha valakivel régebb óta húzódó, személyes problémáid vannak, próbáld mihamarabb rendezni őket. A karriereddel összefüggésben most ne hozz nagy döntést.

A tavaszi napsütés napról napra erősebben lesz jelen, erejével feltöltődsz, szó szerint életre kelsz, nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, és könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait, bajait, zűrös érzelmeit. Kiváló tanácsokat adsz, központi figura lesz belőled, sokan a megmentőjüket látják majd benned. Hab a tortán, hogy anyagilag is rád mosolyoghat a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből jelentős anyagi gyarapodáshoz juthatsz. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén! Hagyd, hogy végre jó dolgok történjenek veled!

Frusztráltnak érzed magad? Ez bizony nem csoda, hisz elég sokat tüsténkedtél márciusban, és épp ezért meglehetősen fáradt vagy április elején. Itt az idő, hogy picit megpihenj. Nem kell lazsálni, de a túlzások sem tesznek jót. Dolgozz, tanulj, de közben szórakozz, most van itt a lehetősége egy kis kikapcsolódásnak. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják lelkedet, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Kedvező változások mutatkoznak munkád területén, fogadd el azt, ami adódik.

A nap egyre melengetőbb, oldja a feszültséget, kedvet csinál új dolgokhoz, bátorságot ad az ismeretlen felfedezéséhez. Ez persze jót tesz testnek és léleknek egyaránt. Egy kifejezetten kellemes áprilisi hónap áll előtted. Akár utazást, költözést, munkahelyváltást, meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását is felkínálhatja számodra. Ha viszont még egyedül vagy, és keresed az igazit, akkor az új szerelem is kopogtathat az ajtón. Április végétől hivatásod terén jelentős akadályokba ütközhetsz, ám ezek nem legyőzhetetlenek, ha kell, kérj segítséget! Néha nem árt beismerni, hogy mások lehetnek bölcsebbek bizonyos helyzeteket illetően, nem igaz?

Újra áprilist köszöntheted, örülj ennek a csodás hónapnak, a tavasznak, a fellendülésnek. Emelkedik a hőmérséklet, ezzel együtt a kedélyállapotod is sokat javul. Fontos és hosszú távra előremutató változásokkal kell számolnod. Munkád és tanulmányaid mellett foglalkozz a szerelemmel. Egy új, váratlan érzés bukkanhat fel a színen, vagy a meglévő kapcsolatod fellángolásával, elmélyülésével számolhatsz. Karrier terén jelentős sikereket arathatsz, kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, hanem fontold meg alaposan, hogy kinek mit mondasz, vagy mit és hogyan teszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.