Merd kimondani, hogy mire vágysz – Októberi szerelmi horoszkóp

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több szenvedély, romantika, esetleg egy komolyabb lépés az elköteleződés felé? Októberben minden adott lesz ahhoz, hogy magadhoz vonzd azt, amiért már olyan régóta áhítozol. Ám ne feledd: nem elég kimondanod, a kapcsolatokért ugyanis tenned is kell. Ha mindezt szem előtt tartod, minden lehetséges lesz.

Páros: feszültek vagytok mindketten? Ez másokkal is megesik, nem ti vagytok az egyetlen ilyen páros. A lényeg, hogy október megbékélést hozhat számotokra. A kompromisszum mindkét fél számára kielégítő lesz, utána egy hosszabb, nyugalmasabb időszak veszi kezdetét, amelyben jól fogod magad érezni.
Páratlan: van valaki, akit kiszemeltél magadnak? Jó döntés volt! Itt az ideje a tettek mezejére lépni. Dobd be magad, és holtbiztos, hogy érkezik pozitív válasz. Persze légy okos és körültekintő, ne nyilvánítsd ki egyértelműen, hogy mennyire bejön neked, hagyd, hogy a nagy és első lépést ő tegye meg.

Páros: kapcsolatotokban most a harmóniáé a főszerep, s a közös terveitekből sokat meg tudtok valósítani. A hónap közepén adódhat valami, amiről teljesen eltérő lesz a véleményetek, de mindent el tudok egymás között rendezni. Fontos, hogy élvezzétek a romantikát, a szexet, a szenvedélyt.
Páratlan: ahhoz, hogy sikert érj el, gyökeresen változtatnod kell. Először is kezdd el magadon, újulj meg kívül-belül! A legfontosabb, hogy minden randira merj igent mondani. Akkor se utasítsd el, ha a lovag elsőre nem éppen kedvedre való – lehet, hogy a végén ő lesz a szerencsés befutó. Adj esélyt mindenkinek!

Páros: bármit kérsz kedvesedtől, azt nem fogja elutasítani, mi több, elsőre teljesíti kívánságodat. Bármikor rábírhatod egy kis hancúrozásra, bolondos dolgokra. Ha épp aktuális, akkor ügyesen rávezetheted a lánykérésre vagy a gyermekvállalásra is. Most a legnagyobb álmaid is teljesülhetnek!
Páratlan: ha eddig a magányt választottad, akkor itt az ideje, hogy elbúcsúzz tőle. Engedd be magadhoz az igazit, aki valós érzelmeket tud adni neked. Október az a hónap, amikor döntened kell a randik, a flörtök és az egyéjszakás kalandok között. Maradj nyitott és befogadó!

Páros: szívügyekkel kapcsolatosan némi kétely ütheti fel a fejét, sőt, akár még a féltékenykedés is előkerül. Ez utóbbit jobb, ha elkerülöd! Igazi okod nincs a kétkedésre, ezt pedig párod őszinteségével, odaadásával be is fogja neked bizonyítani minden egyes nap.
Páratlan: még keresed a párod? Jó, ha tudod, hogy októberben igen nagylelkű lesz veled Vénusz, utat fog mutatni, új ismeretségeket sodor eléd, és a szerelemre összpontosítva olyan személyben láthatod meg az igazit, aki egyébként nem is kimondottan az ideálod.

Páros: a párkapcsolatodat akkor tudod megfelelően kézben tartani, ha nem akarod rövid pórázon tartani kedvesedet. Adj neki teret, hagyd élni, engedd, hogy felszabadult és boldog legyen. Nagy eredményt érhetsz el elköteleződés témakörében, feltéve, ha azt érzi, hogy nincs mitől tartania melletted.
Páratlan: a magány az egy lehetőség, amelyet te magad választottál. Ideje, hogy véget vess ennek az állapotnak, és beengedd a szerelmet életedbe. Ne pazarold tovább az idődet, próbálj meg új módszereket keresni a pártaláláshoz. Akár még a rapid randik vagy a vak randik is szóba jöhetnek!

Páros: az égi erők miatt október eleje kissé feszülten, ingerülten indul számotokra, könnyen kialakulhat köztetek vita, nézeteltérés. Többször úgy érzed, hogy hol hullámhegy tetején vagy, hol pedig az alján. Kontrolláld az érzelmeidet, a cselekedeteidet, kerüld a féltékenykedést, és szeresd a kedvesedet!
Páratlan: felejts el minden előítéletet, hiszen ezek akadályoznak a továbblépésben. Ha nem nyitod ki a szívedet és nem kezdesz el változtatni, akkor ne lepődj meg, ha a boldogság is messzire elkerül. Hidd el azt, hogy nem kell feltétlenül szépnek, gazdagnak lenned ahhoz, hogy a vágyott személy bekopogtasson hozzád.

Páros: Vénusz segíteni fog, hogy jobbá, szebbé váljanak a napjaid, viszont a Hold feszültséget okozhat október 23. és 27. között. Légy elégedett a kapcsolatoddal, még akkor is, ha épp nem a legtökéletesebben alakulnak a dolgok közöttetek. Tanuld meg értékelni a kis örömöket, s légy hálás mindenért!
Páratlan: elég volt az egyedüllétből? Gondold át, mire is vágysz pontosan. Tartsd szem előtt azt, hogy az egyszerű ne legyen elegendő, törekedj a legjobbra, s hidd el, meg is fogod kapni! Vénusz segítségedre siet, s több udvarlót küld neked. Mindössze annyi a feladatod, hogy kiválaszd magadnak azt, aki a legmegfelelőbb számodra.

Páros: alkalmad nyílik arra, hogy kicsit kikandikálj a kapcsolatodból. Rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetőséggel, vagy sem, azt azonban mindenképp érdemes átgondolnod: mi hiányzik otthon, és mi az, amivel nem vagy elégedett? Fogalmazd meg érzéseidet, légy őszinte pároddal, ahelyett, hogy morogsz, vagy éppen félrelépsz.
Páratlan: október hónap első napjaiban váratlanul felbukkanhat valaki, aki lelkes udvarlásával könnyen levehet a lábadról, de azért nem árt, ha körültekintő vagy. Nem kell rohanni, hiszen van bőven idő, ami segít abban is, hogy felmérhesd azt, helyes úton jársz-e vagy sem. Ha nem találtad meg azt, akit kerestél, ne csüggedj, mert ami késik, nem múlik!

Páros: a párkapcsolatodban kialakulhat néhány kellemetlen, nehéz helyzet, és jobb lesz, ha ezeket minél előbb megoldjátok, mintsem struccpolitikát folytatnátok. A hónap közepe őszinteségre motivál benneteket. A szerelem és a békesség lassan helyreáll, és végre képes leszel elűzni félelmeidet.
Páratlan: hol marad a szerelem és a szenvedély az életedből? Ismerd be, neked is tenned kell azért, hogy megváltozzon a helyzeted! Próbálj meg változtatni a külsődön, mosolyogj többet, vállalj be vak randit, menj új helyekre, flörtölj! Ha megteszed ezeket a lépéseket, akkor meg fog érkezni hozzád a szerelem.

Páros: érzelmeidet viszonozza kedvesed, szerelmetek töretlen, sőt, egyre több energiát és időt tudtok szánni egymásra. Párod nálad sokkal aktívabb lesz, szeretne a tenyerén hordozni, mindent megadni neked azért, hogy jobban érezd magad, amikor együtt tudtok lenni.
Páratlan: ha elszántan keresed a másik feled, az égiek támogatni fognak abban, hogy meg is találd. Sok randi, flört alkalmával egyszer csak találkozol azzal, akit eddig kerestél, sőt, meggyőz arról, hogy az egyedülállóság igen unalmas egy tartalmas párkapcsolathoz képest. Hagyd, hogy szeressenek!

Páros: új dinamikába kezd a kapcsolatod, ugyan, ennek feltétele az, hogy több energiát és időt kell beletenned, de hidd el, megéri a fáradtságot,és a jutalmad sem marad el. Ajándékozzátok meg egymást néhány mesés nappal, hétvégével, figyelmességgel, új tervekkel!
Páratlan: ha eddig nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy remélted, hát most fordul a kocka. Vállald annak a rizikóját, hogy lemondasz a nagy elképzeléseidről és ezáltal, megláthatod az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépet, a jót! Az igazi kincs sosem fénylik, és fel kell fedezni.

Páros: struccpolitikát folytattál az elmúlt időszakban a nézeteltéréseitek miatt? Tudd, hogy ennek vége van, s nem lehet tovább halogatni egy komoly döntés meghozatalát, hisz két ember közös jövőjéről vagy éppen különálló életéről van szó! A válaszút nehéz, de merd kimondani, mire van szükséged.
Páratlan: a hónap eleje érzelmi téren eseménytelenül telik, viszont ez csak néhány napig tart, utána bekövetkezik a nagy változás. Vénusz izgalomba hoz, Jupiter hozzásegít a jó kapcsolat kialakulásához. Sorban érkeznek hozzád a jobbnál jobb ajánlatok, csupán választanod kell közülük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.