Karácsonyi horoszkóp: csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd az ünnepeket

asztrológia karácsony csillagjegy hétvége ünnep hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok igazi kisgyerekként várják a szentestét, a Skorpiók a nagy ünneplés közben gondolják át a következő évüket, a Bakok pedig igyekeznek megőrizni hidegvérüket még akkor is, ha valami nem éppen úgy alakul, ahogyan azt ők eltervezték.

Nagyon szeleburdi lehetsz 24-én délelőtt - mint egy pár éves gyerek, akit kissé megbolondít a szenteste tudata, az ajándékokra való örömteli várakozás. Olyan vagy, mintha nem nőttél volna fel, de ez egyáltalán nem baj, sőt! Titkon talán reméled, az vár majd a fa alatt, amire már olyan régóta vágyakozol, és ettől már csak órák választanak el. És láss csodát, szombat este vágyad teljesül, ezért aztán egész vasárnap kenyérre lehet téged kenni. Lásd meg mindenben a jót, és örülj annak, ami megadatik!

Valamilyen bonyodalom, nehézség, jobb esetben egy apró kellemetlenség keserítheti meg a szombat délelőttöt. Ezen te még jobban felhúzhatod magad, mint máskor – persze, jogosan, hiszen karácsony van. Ám ha felkészülsz, még az eseménysor bekövetkezte előtt nyugalmat erőltetsz magadra, és átgondolod a helyzetet, magad is látni fogod, hogy a később kialakuló helyzet nem is okoz akkora galibát, mint amekkorának tűnik. Sőt, valójában csak jót akart, mindössze félreértetted. Este a fa mellett majd kibékültök, vasárnap pedig a békepipa és egy forró csokoládé mindent elfeledtet veletek.

Még a szentestét és a karácsonyt megelőző utolsó pillanatokban is azon tűnődsz, mi az, ami kimaradt, mi az, amit elfelejtettél, vagy ami esetleg bonyodalmat okozhat. Kicsit feszültebb is lehetsz emiatt szombaton, és talán ez át is ragadhat majd a családtagjaidra. Hiányzik ez neked? Persze, hogy nem. Maradj nyugodt, és élvezd a szentestét! Vasárnap sok jövés-menésben lesz részed, tehát pihenj, lazsálj, ne a konyhában töltsd az időt, csak annyit, amennyit feltétlenül szükséges.

Az elmúlt napokban nem pihentél, a szaladgálás, az ügyintézés és a pörgés-forgás még a szombati nap délelőttjén sem csökken, de legalább már látod a fényt az alagút végén. Amint készen vagy mindennel, segíts azoknak, akiknek még vannak hiányosságai, konyhai teendők, ajándékcsomagolás, dekoráció terén. Túl nagy feladatot azonban ne vállalj magadra, nem kell még egy süti vagy még egy meglepetés. Ha megteszed, a végén te jársz rosszul. Élvezd, hogy itt az ünnep, s azt, hogy együtt lehetsz felszabadultan szeretteiddel. Kell ennél több?

Ne csodálkozz azon, ha az orrodra koppintanak, sürgetnek, hajtanak, vagy esetleg még fel is paprikáznak egy kicsit. Mindezt csupán azért, mert egész héten munkával és egyéb elmaradt feladatokkal voltál elfoglalva, és most sem vagy a csúcson, pedig itt az ünnep. Ennek ellenére, az ajándékaid mind telibe találnak, és te is nagyon fogsz örülni annak, amivel a szeretteid meglepnek. Mivel a karácsony nem csak szentestéből áll, topon kell lenned vasárnap is, amikor a rokonoknak kell örülnöd.

Már nagyon vártad ezt a pillanatot. Elérkezett a karácsony, az ünnep, az a valami, amiről sokszor úgy érzed, tényleg csupán csak egyszer adatik meg egy évben. Hónapok óta keményen dolgoztál, és most végre átadhatod magadat a pihenésnek, az ünneplésnek és a szeretteidnek. Élvezd az illatokat, ízeket, a békét, minden pillanatát ennek a csodának! Vidám hangulatod könnyen átragad másokra, így tökéletes hétvégéd lesz. Senki és semmi nem tudja elvenni a kedved, s akár még néhány idegennek is mosolyt fogsz tudni csalni az arcára.

Annyira gyorsan elszaladtak az utóbbi napok, sőt, talán hetek is, hogy szinte észre sem vetted, nyakadon a szenteste, a karácsony, a béke pillanata. Ez csak azért meglepő, mert te ennél sokkal felkészültebb szoktál lenni, de most mintha kicsúsztak volna a kezedből a dolgok – ami nem csoda, hiszen igencsak le voltál terhelve. Azért nem rossz a helyzet, nincs ok a pánikra, csak, mint minden évben, rettenetesen izgulsz, hogy a terveid szerint alakuljanak a dolgok. Megnyugodhatsz, szombaton és vasárnap is minden pont úgy fog menni, ahogyan azt te elképzelted.

Tele vagy energiával, erővel, sőt, jókedvvel, pedig az utóbbi napokban végig rohangáltál, és egy perc pihenőt sem szavaztál meg magadnak. Ám megérkeztek a méltó eredmények, amelyek elismerik a szorgalmadat. Ezen a hétvégén végre felteheted a lábad, és élvezheted a karácsony napjait szeretteid körében. Ha úgy látod, egyik barátod segítségre szorul, még arra is lesz energiád, hogy őt is istápold egy kicsit. Mindegy, hogy szombaton vagy vasárnap, de kezdj el tűnődni, mit fogsz csinálni 2017-ben.

Igen, eljött a nagy ünnep pillanata, amit már annyira vártál! Még hogy nap? Napok, a szeretet összekovácsolása és megkoronázása. Kicsit feszültebb lehetsz 24-én délelőtt, de ez persze csak azért van, mert szeretnéd, ha minden tökéletesen alakulna a szentestén. Kicsit lazíts, már úgyis mindent elrendeztél, az utolsó simítások vannak már csak hátra. Karácsony vasárnapján csak kényeztesd a családot, ha szeretteid tennék ugyanezt veled, hát engedd meg nekik!

24-e délelőttje meglepően mozgalmas lesz. Ember tervez, s talán másvalaki végez – ez a mondás most különösen igaz lesz a napodra. Akad majd pár apróság, amire nem számítottál, és ezeket bizony el kell intézned. Az is megtörténhet, hogy valamit elfelejtettél beszerezni, és az kizökkent nyugodt hangulatodból, esetleg kapkodásra késztet. Kezeld mosolyogva, higgadtan a dolgokat, mindent simán be fogsz tudni fejezni, és a szenteste olyan lesz majd, amilyet szeretnél. Karácsony első napja tartogat pozitív meglepetést.

Levegős jegyedhez képest talán nem megszokott, hogy idén abszolút időben kezdted el a karácsonyi készülődést, túl sok minden nem maradt erre a csodás napra, hétvégére, az ünnepre. Mindent beszereztél már, mindennel elkészülsz időre, és vita nélkül zajlik a délelőtt, pont úgy, ahogyan megálmodtad. A karácsony szentestéjét így nyugodtan, békességben és szeretetben töltheted. Vasárnap sétáljatok egyet a családdal valahol, adjatok teret a beszélgetéseknek, közös örömnek.

Legyél előrelátó, beszélj keveset, és kerülj minden helyzetet, mely konfliktust okozhat. Emellett a bölcsen tervezett kommunikáció máshol is jól jön: óvatosan fogalmazz ezen a hétvégén, főleg a körülötted lévő gyerekek előtt. Most felvontad a szemöldököd? Akkor figyelj! Nagy izgalmadban – amit a karácsony és az ajándékozás okoz – elszólhatod magad, ami csalódást okozhat annak a gyerkőcnek, aki még hisz a Jézuskában. És bizony ez igaz lehet felnőtt rokonaidra is, ezért szenteste és karácsony első napján is inkább a „ne szólj szám, nem fáj fejem" elvet kövesd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.