asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp április ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április havában valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát. A kérdés csupán az, tudnak-e vajon élni a felkínálkozó lehetőségekkel? A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts majd ebben a gyönyörű tavaszi hónapban. 

Kos

Minden áprilisi bolygóállás a te utadat segíti. Ahol sötétség van, ott találsz fényt az alagút végén, ami bizonytalan, arra kapsz korrekt választ. Izgalmas, érdekes és új dolgokkal teli hónap áll előtted, csak hagyd magad sodortatni az árral, és mindig a legjobb helyen fogsz kikötni. Emellett a tavaszi fáradtság is utolér, többször fogod azt érezni, hogy a napjaid fárasztók, leterhelők, de alapjaiban jól érzed magad a bőrödben. Új ismeretségekre, illetve – ha még magányos vagy – új szerelemre is lelhetsz, ráadásul a legváratlanabb pillanatban. A hónap utolsó harmadában kellemetlen hatását fejtheti ki egy bolygóállás. Sok vitában, konfliktusban lehet részed, ám te okos tudsz lenni, így türelemmel, toleranciával mindent a helyén kezelsz.

Bika

Ha úgy érzed, netán pontosan tudod, hogy kisebb-nagyobb gondjaid, zűrjeid vannak szeretteiddel, barátaiddal, netán kollégákkal vagy iskolatársakkal összefüggésben, akkor a hónap első napjai kiválóak arra, hogy őszintén és nyíltan felvállald, milyen gondolataid vannak, és hogyan próbálsz módosítani a helyzeten. Beszélj a problémáról, és keress formabontó megoldást a bajokra. Érdemes összefogni az érdekeltekkel, így a siker garantált lesz. Váratlan anyagi bevételre is mód nyílik, ne futamodj meg egy kis pluszmunka lehetősége elől. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat kivetíted környezetedre is, ami végül békét és harmóniát teremt körülötted.

Ikrek

Remek hangulatú, jó lehetőségekkel megáldott hónap köszönt be április megérkezésével. Engedd, hogy a sors egyengesse utadat. Szorgalommal és odaadással nagy dolgokat érhetsz el. Te magad is tisztábban fogod látni saját dolgaidat, rájössz, hol vétettél, min kell módosítani, végül megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, vagy akár kibékülsz egy ellenlábasoddal. Április első harmadában még kisebb kellemetlenségek állhatják utadat, nézeteltérésre is számíthatsz, azonban ez türelemmel, kellő odafigyeléssel megfelelően és gyorsan feloldható. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő problémákat elég hamar meg tudod oldani.

Rák

Jelentősen többet tüsténkedtél március folyamán, mint amennyire valójában szükség lett volna, avagy ahogy eredetileg eltervezted. Ám ezt egy percig se bánd, hisz minden ekkor befektetett pluszenergiádnak remek, egyben látványos eredménye lesz áprilisban. Ugyanakkor az extra leterheltség miatt a benned lévő feszültség és fáradtság meglehetősen felgyülemlett áprilisra. Ahogy egyre szebb lesz az idő, jelentősen csökken a stressz, kedvesebb és mosolygósabb leszel. Olyannyira, hogy akár új, tartalmas, hasznos kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülőben van, hisz Vénusz mindenben a segítségedre lesz! Csak éld a saját életedet úgy, ahogyan neked jólesik.

Oroszlán

Cselekedj, ne lazsálj egy percig sem, mert ami esetleg márciusban nem sikerült, az óriási eséllyel áprilisban már fog. Az idő csak telik és telik, visszaforgatni semmit nem lehet, ezért kell az élet minden pillanatát hasznosan tölteni. Jól teszed, ha most a hivatásodra fókuszálsz, és mindent beleadsz! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről és egyéb kötelezettségeidről sem. Tervezd okosan az idődet! Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 25–29-e között, ám van emellett jó hír is, hisz sok apró örömteli pillanat is követi egymást a hónap közepén. Attól, hogy valami nem sikerül elsőre, ne vegye el a kedved semmitől!

Szűz

Egy igencsak mozgalmas és izgalmakkal teli áprilisi hónap áll előtted, adj bele mindent, hogy a terveid célt érjenek. Most nem elég a félgőz, maximalistának kell lenned. Nem tudsz egy helyben ülni, hajt a tettvágy, meg akarod mutatni a rejtett képességeidet. Ennek abszolút kedvezni fog április hava. Élj extra energiáiddal, cselekedj most azonnal! Ez részben a Mérlegben járó Jupiter hatásának köszönhető, s a hónap közepén ez tovább fokozódhat, amint Merkúr is jótékony hatását küldi feléd. Amennyiben új munkakörre, költözésre, függő ügyek békés rendezésére vágysz, tudd, hogy álmaid valóra válhatnak. Új szerelemre, a régi láng felélesztésére április közepe a legjobb időszak. Sok sikert!

Mérleg

Az igazi tavaszi idővel megérkezett a változás ideje is, fogadj örömmel minden lehetőséget! Ezek legtöbbje a te érdekedet fogja szolgálni. Ha nem ismered be, akkor is nagy szükséged van arra, hogy formálódjanak a gondolataid, ezáltal pedig a tetteid is. Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad, tedd meg a szükséges lépéseket. Ha tanulásra adnád a fejed, most dönts! Bár egy kisebb anyagi kiadás rövid időre elveheti a kedvedet, hamar képes leszel túltenni magad a problémán, főleg, ha mások véleményét is kikéred a döntésedhez. A hónap végére rendeződnek a dolgaid, a munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad, és a siker is örömmel paktál le veled.

Skorpió

Nyűgös és kedvetlen vagy? Netán még morcos is valami miatt? Mi áll ennek a hátterében? Netán a fáradtság? Szerencsére csak ez utóbbi, hisz elég sokat tevékenykedtél márciusban, és épp ezért alaposan megcsappantak az energiatartalékaid. Ideje, hogy pihenj, szórakozz, most van itt a lehetősége egy kis kikapcsolódásnak. Mindezt ne mások kedve szerint tedd, csakis azt nézd, neked mi a jó. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják a tetteidet, de mindent őszintén, tiszta szívvel végzel el. Ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Kedvező változások mutatkoznak munkád területén, április utolsó napjai nagy fordulatot hozhatnak.

Nyilas

Emberi kapcsolatok terén számíthatsz némi bonyodalomra április elején. Kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, melyeket nem lesz nehéz rendezni – ez különösen igaz a családi kötelékek esetében. Még keresed a másik feled, várod a szerelmet? Akkor csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának, ám mint tudjuk, ami késik, nem múlik. A hónap utolsó napjaiban ismét újult erővel veted bele magad az életbe, feladataid elvégzésébe. Használd a kommunikációs képességedet, most bárkit levehetsz a lábáról. Aki most nyitott arra, hogy megismerjen téged, az a legjobb dolgokat látja meg benned. Ha valakivel régebb óta húzódó személyes problémáid vannak, azt rendezd mihamarabb.

Bak

A tavaszi napsütés ereje feltölt, magával ragad, és új tettekre inspirál majd. Ahogy telnek a napok, egyre jobban érzed magad a bőrödben, jó lesz veled együtt lenni, dolgozni, ötletelni. Életre kelsz, nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, könnyebben megérted és átérzed mások gondjait, bajait, így remek tanácsadójukká avanzsálhatsz. S ha nem elég, hogy a lelked rendben lesz, hát a pénztárcád tájékán is várható pozitív fordulat, anyagilag is végre rád mosolyoghat a szerencse. Könnyen megtörténhet, hogy új munkalehetőséget ajánlanak fel neked, amellyel jelentősen gyarapodhatsz anyagi téren. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén. Hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled.

Vízöntő

Újra áprilist mutat a naptár? Ez már a jó időt jelzi, azaz végleg és visszavonhatatlanul itt a tavasz, emelkedik a hőmérséklet, süt a nap, te pedig kivirulsz, és még többet mosolyogsz. Ez összességében remek kilátásokat kínál számodra a legkülönfélébb életterületeken. Jelentős változásokat hozhat ez a hónap, például egy új, váratlan szerelem megjelenésével, vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével. Szakmai vagy tanulmányi téren látványos sikereket érhetsz el, kitartásod végre meghozza pozitív eredményét. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, hanem fontold meg alaposan azt, hogy kinek mit mondasz, illetve mit és hogyan teszel. Minden, amit most teszel, téged fog majd minősíteni a későbbiek során.

Halak

A nap egyre melegebben süt, és ez jót tesz a szellemnek, testnek és léleknek egyaránt. Kifejezetten kellemes időszak vár rád, ez akár egy utazást, költözést, munkahelyváltást, meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását kínálja fel számodra. Amennyiben még egyedül vagy, és keresed az igazit, akkor új szerelem is kopogtathat az ajtón. Április végétől hivatásod terén – szerencsére csak átmenetileg – jelentős akadályokba ütközhetsz. Ne aggódj, mert mindezek könnyedén megoldhatóak lesznek, ha azonban úgy érzed, nyugodtan kérj külső segítséget! Néha nem árt beismerni, mások lehetnek bölcsebbek, vagy épp tapasztaltabbak bizonyos helyzeteket illetően. Minden nehézség azért adódik, hogy okulj belőle, és tapasztalatokat tudj gyűjteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.