asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára sokat ígérő égi konstellációkkal lesz tele a november, amiket nem érdemes elvesztegetni, az Oroszlánok számára az új tervek megvalósítását ígéri ez a hónap. A Nyilasokat pedig fontos bolygómozgások lendítik előre. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

November – bár nem lesz teljesen zökkenőmentes -, összességében jó lehetőségekkel kecsegtet. Már a hónap legelső napjaitól használd ki a z inspiráló bolygóállásokat, főleg szellemi fejlődéses, szakmai előmeneteled, valamint magánéleted fellendítésére. A hónap második felének különféle történései hosszú távra megalapozhatják jó eredményeidet, így pedig sikereidet, - kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó alkalmakat. Még az is megeshet, hogy váratlanul egy költözés vagy egy külföldi út adódik, csapj le minden eshetőségre, a te életed lehet jobb a különféle változások által. A siker évekig elkísérhet, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid most könnyen rendeződhetnek.

Bika

Nagyszerű időszak köszönt be november havának megérkezésével, s bár néha kicsit jobban meg kell erőltetned magad a siker érdekében, de minden fáradtságod megtérül. Elérkezett a nagy változások ideje, használd ki lehetőségeidet, ezekből most adódik bőven. Azok a módosulások, amelyek most zajlanak majd körülötted, legalább másfél évre meghatározók lehetnek, - így nem érdemes várnod arra, hogy másvalaki elvégzi helyetted a különféle feladatokat. A változások döntően pozitív irányúak leszenek, különösen november elején és közepén haladsz gyors ütemben a cél felé, csak arra kell vigyáznod, hogy ne élhessen vissza senki a jóindulatoddal.

Ikrek

Bár most meglepően jól haladnak különféle ügyeid, ráadásul egyedül vagy épp csapatban kiváló ötleteidet remekül tudod hasznosítani, ám mégsem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal, és a végeredményként kialakult sikerekkel. Mindig többet szeretnél, ez most sem lesz másként. A pénzügyek most szinte egyáltalán nem érdekelnek, s nem kell ezzel sokat törődnöd, hisz a hónap közepén kisebb, váratlan bevételre is szert tehetsz. November végén összekuszálódhatnak a szálak, épp ezért ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba senkit, és a hitelfelvételt is kerül el! A hónap legvégén szíven találhat Ámor nyila is, ami végre mosolyt csal az arcodra.

Rák

Kifejezetten jó energetikájú hónap áll előtted, eljött a te időd, de ez még nem ok a lazításra, a láblógatással ráérsz december végén. A sikerért és a kimagasló eredményekért most is meg kell dolgoznod, viszont jó hír, hogy sok segítséget kaphatsz környezetedtől. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas, sőt, ajánlott is 1-2 nap teljes kikapcsolódás, ám utána kapcsolj turbó fokozatra. A hónap közepének sokat ígérő égi konstellációit kár volna elvesztegetni. Szakmai téren és tanulással összefüggésben vadonatúj fejezet kezdődik novemberben, ami évekre meghatározhatja azt az irányt, ami elvisz a nagy célig. Ámor nyila is végre eltalálhat...

Oroszlán

November eleje elég nyüzsgő lesz ahhoz, hogy oroszlánként remekül érezd magad a bőrödben. Sok mozgalmasság mutatkozik, meglepően sok új ismeretségre tehetsz szert, melyekből gyorsan profitálhatsz valamilyen formában. Új tervek megvalósítására kiváló a hónap közepe, ideje átgondolnod, jó helyen vagy-e és merre szeretnél tovább menni. Emberi kapcsolataid inkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe egy érdekes kötelék kialakulását kínálja, akár új szerelem megjelenése is lehetséges. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, ne légy túlságosan akaratos, s akkor a kapcsolat akár évekig is tarthat.

Szűz

November leginkább a felfelé törekvés szándékát erősíti benne. Szakmai előmeneteled, netán saját vállalkozásod, vagy épp tanulmányaid terén meglepően leleményes leszel, hihetetlen jól átlátod, mikor és hol érdemes megmutatnod a képességeidet ahhoz, hogy valaki felfigyeljen rád. Így szinte egyértelmű, hogy az eredmények is megérkeznek, ugyanakkor néhány téged vagy a sikereidet nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, számos akadályt gördíthetnek az utadba, hátha elbuksz ezekben. Ám nem, te ezeket is meglátod időben. Új ötletek megvalósításához a 22-e utáni időszak kedvez majd, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek.

Mérleg

Mérlegként általában meglehetősen alapos, megfontolt, óvatos személy vagy, a környezeted is ilyennek ismer, ám ebben a hónapban megeshet, hogy valaki félre akar majd vezetni, be szeretne csapni azért, hogy az számára valamilyen hasznot hozzon. Épp ezért légy tehát a szokottnál is sokkal óvatosabb - akár bizalmatlanabb is -, legyen bármiről is szó. Ne dőlj be a látványosan hamis ígéreteknek, mindennek járj a végére nagyon alaposan. A hónap második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel és számodra megfelelő eredménnyel zárod. A párjukat még kereső Mérlegeknek 18-a után megnő az esélyük a pártalálásra.

Skorpió

Rengeteg a tennivalód, a fejed búbjáig ér a munka, ha tanulsz, akkor biztos, hogy a nagy számonkérések időszaka lesz ez a hónap. Még az a szerencse, hogy nem csak szimpla kötelességből dolgozol vagy tanulsz, hanem mert van érzelmi kötődésed a mindennapi feladataidhoz, ráadásul tudod, hogy mennyi minden múlik azon, hogy csak kicsit vagy nagyon aktívan veszel részt a körülötted zajló folyamatokban. November közepén már bátran elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés, és semennyi idő sem elpazarolt idő. Munkádat siker koronázza, melynek meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi - vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, a hónap végén lazíthatsz is egy kicsit.

Nyilas

November folyamán számodra fontos, és téged, valamint mindennapjaidat jelentősen befolyásoló, fontos bolygómozgások figyelhetők meg, melyek előrelendítenek, hitet adnak, kitartásra ösztönöznek. Nagy elánnal veted bele magad a dolgaid rendezésébe, azonban fontos, hogy túl sok plusz feladatot ne vállalj, hisz így könnyen elveszítheted a fonalat, koncentrációkészséged hirtelen lecsökkenhet, úgyhogy ne tervezz komolyabb dolgokat, hanem törekedj az arany középút megtalálására. Mindemellett szükség lesz rád otthon és munkahelyeden egyaránt, a körülötted élők és dolgozók számítanak a támogatásodra. Az utolsó héten egyre inkább a magánéleted válik fontossá.

Bak

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hónap lesz november, nem pihenhetsz, és nem is érdemes az inspiráló energiákat elpazarolni. Az első napokban teljesen leköthet a tanulás, vagy akár a szakmai előmeneteled, illetve azoknak az ötleteknek és régóta függőben lévő terveknek a megvalósítása, amelyek akár munkahelyi vagy épp otthoni konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhatsz, mert minden körülmény a te javadat szolgálja, olyan támogatót sikerülhet megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon melléd áll, motivál, késztet ara, hogy jobb legyél. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról. Egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja érzelmeidet, maradj a realitás talaján.

Vízöntő

A november legelején aktuális égi konstellációk nem könnyítik meg a dolgodat, az esetlegesen kialakuló családi konfliktusok akár lelkiismeret furdalást is okozhatnak neked. Ugyanakkor érdekes lesz, hogy mennyire törekszel majd a békére és annak megtartására, így nagyon gyorsan megoldódhatnak a különféle függő ügyek. Az előzőktől függetlenül a hónap első napjaiban légy óvatos, és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit, még okkal se, ebből vita vagy komoly sértődés alakulhat ki! Ha dolgozol, november utolsó harmadában hosszú távú és nagyon kedvező lehetőség kopogtathatnak az ajtódon, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak.

Halak

November közepéig látszólagos nyugalom jellemzi mindennapjaidat, megtalálod a lelki békédet, és olyan emberekkel töltheted az idődet, akik szintén ugyanezt az életérzést keresik. 22-ét követően azonban hirtelen meglepően nagy mozgalmasság jellemzi a hónap hátralévő részét, bármely életterületet érdemes átformálni, s így ott látványos eredmény érhető el. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok megkötésére, szerződések aláírására, amelyek később nagyon sok örömöt hozhatnak neked. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. A hónap közepén létesített bármilyen jellegű emberi kapcsolat hosszú távra szól.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.