asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok mindent megtesznek azért, hogy hogy kitörhessenek az unalmas hétköznapokból, az egyhangúságból, de az Oroszlánoknak is szabadon kell engedniük a kreativitásukat. A Skorpiók jobb passzban lesznek, mint az elmúlt időszakban, a Nyilasokról azonban ez nem mondható el. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Türelem és nyugalom? Egy Kosban ez nehezen találkozik össze, ám most mégis megtörténhet. Ez a kombináció legyen az éltető erőd egész héten. Mutasd magad toleránsnak és békésnek, ugyanis többször próbára teszik a türelmedet. Szükség esetén fújj visszavonulót magadnak, ne hagyd, hogy mások kihozzanak a sodrodból, vagy letérítsenek arról az útról, melyet be akarsz járni. Inkább szánj időt függőben lévő ügyeid gyors és hathatós rendezésére, ugyanis a heti konstellációk kedvező körülményeket teremtenek ezekhez. Zárd le azokat a feladatokat, melyeket jó ideje halogatsz, különféle indokokkal. Rengeteg munka vár arra, hogy elvégezd, így, s ha nem teszel időben az ügy érdekében, komoly galibába keveredhetsz.

Bika

Ez a hét kedvez számodra, ugyanis nagyot léphetsz előre fejlődésed útján. Közvetlen környezeted, elsősorban családtagjaid és barátaid járulhatnak hozzá szellemi és lelki átalakulásodhoz, felemelkedésedhez, új dolgok megismeréséhez, kiemelkedően fontos tapasztalatok szerzéséhez. Meglehet, hogy olyan helyre vagy egy programra hívnak téged, ahol érdekes és egyben értékes tapasztalatokat szerezhetsz, és képes leszel végre egészen más perspektívából tekinteni a világra, vagy bizonyos eseményeket, és a saját helyedet is az univerzumban. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, sokat okulhatsz ezekből a folyamatokból.

Ikrek

Sok jó pillanatban lesz részed ezen a héten. Kedvező, váratlannak és érdekesnek titulálható, sőt, egyenesen akár szerencsés lehetőséged is adódik arra, hogy változtass és fejlődj, kilógj a sorból, megmutasd rejtett képességeidet. Ezekben a napokban tanulás és anyagiak terén is sokat tehetsz önmagadért. Információéhséged kiapadhatatlan, ám most még nagyobbra nő, s földies jellegeddel nagyon könnyen alkalmazkodsz a folyamatos változásokhoz, mégis előfordulhat, hogy türelmetlenséged miatt nem tudsz minden alkalmat kihasználni arra, hogy építsd a jövődet, fejleszd képességeidet. Csillapodj le, ülj le, gondolkozz, és szelektálj, válaszd ki, mi a legfontosabb most számodra. Így fogsz tudni haladni.

Rák

A bolygók aktív mozgásának köszönhetően te is nagyon sokat jössz és mész, intézkedsz, rendezkedsz, így persze komoly igényed lesz a változtatásra, gyakorlatilag bármin örömmel módosítasz, főleg, ha az egy régi berögzöttség. Új tapasztalatokat akarsz szerezni, tanulni, megérteni dolgokat, fejest ugrani az ismeretlenbe. Az elmúlt hónapokban kissé befásultál, s mindent megteszel azért, hogy kitörhess az unalmas hétköznapokból, az egyhangúságból. Tedd azt, amit jónak vélsz, és semmiképpen se hagyd magad visszahúzni mások által. Ez a te életed, azt kezdesz vele, amit csak akarsz! A hétvégédet feltétlenül töltsd pihenéssel, tartalékold az energiáidat, különösen azért, mert a jövő hét fárasztó lehet.

Oroszlán

Ez a hét kedvez számodra, hétfőtől vasárnapig minden történés és esemény a te sikeredhez kínál újabb lehetőséget. Már hosszabb ideje érzed a pozitív változások jeleit, s a lassanként gyűlő jó eredmények komolyan megnövelik önbecsülésedet, aktivitásodat, energiaszintedet, sőt, még másokat is képes leszel inspirálni. Akkor fogod még jobban érezni magadat, ha a sok munka és pénzzel összefüggő eredmények mellett elegendő időt tudsz tölteni a családoddal, barátaiddal, s nem utolsó sorban a hobbiddal. Ha teheted, szervezz egy bulit a hétvégére, ahol tiéd lehet a főszerep. Engedd szabadon a fantáziádat, légy kreatív és alkoss kedvedre, és ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgodba!

Szűz

Nehézkes napok követik egymást, a Mars nem könnyíti meg a dolgodat, ráadásul a Merkúr is retrográd, így sok minden kicsit vontatott lehet. Összekuszálódhatnak a szálak, s meglehet, hogy vegyes érzelmek és nem ritkán egyenesen mérges, haragos indulatok törhetnek a felszínre, s bizony nem csak a te, hanem mások részéről is. A kevésbé ismert, akaratos éned akar kibújni belőled, s kivételesen ne fojtsd vissza indulataidat. Ha van hozzá bátorságod, akkor itt az idő szembenézni önmagaddal, korlátaiddal és lehetőségeiddel, így végre megértheted, bizony senki nem akarja megkötni a kezeidet, vagy akadályozni téged abban, hogy a benned rejlő sok pozitív erőt, arra használd, amire csak akard.

Mérleg

A heti égi állások elég komolyan összekuszálhatják a gondolataidat, megzavarhatják lelki nyugalmadat, még akár kételyeket is ébreszthetnek benned, mert önbizalmadat kezdhetik ki, elbátortalaníthatnak, sőt, végső soron akár bajba is sodorhatnak. Ám minden esemény, ami most benned vagy körülötted zajlik, a te fejlődésedet segíti elő, ugyanis az égiek szeretnének kimozdítani abból a állóvízből, amiben mostanság toporogtál. Éppen ezért légy végre egy kicsit nyitottabb az újdonságokra, adj teret talpraesett énednek, túlzott türelmedet és jó szándékodat pedig ne hagyd folyamatosan kihasználni! Ne szorítsd magad tudatosan a háttérbe másokkal szemben, a neked felkínált lehetőségeket ragadd meg.

Skorpió

Tele vagy tenni vágyással, amihez persze erő és energia is szükségeltetik, ám ezeknek sem vagy híján. Ismerd be, hogy hetek óta nem voltál ilyen jó passzban, amihez hozzájárul a lelkesedésed, jó szándékod, és szívesen megosztod terveidet, véleményedet másokkal. Minden, amit most teszel, az rövidtávon sokszorosan hajt neked hasznot. Spontán és befogadó leszel mindenre, sőt, mindenkire, nyitott az ismeretlenre. Tanulni vágysz, felfedezni, kutatni, keresni, ismerkedni szeretnél. Fontossá válik az is, hogy módosíts a körülötted lévő emberek véleményén önmagadról. Amennyiben most jól használod a lehetőségeidet, a rólad kialakult kép nagyon pozitívan fog változni.

Nyilas

A Vénusz átmenetileg kissé elkedvetleníthet, de ezt csak azért teszi, hogy néhány dolgot, főleg emberi kapcsolataidat alaposan átgondold, így pedig akár módosíts is pár dolgon. Ezekben a napokban energiaszinted le és fel ingadozik, amin a Merkúr retrográd sem segít, sokszor leszel bizonytalan. Végül ez bizony fizikai állapotod minimális mértékű romlásához is vezethet, a fáradtság napi szinten ott kullog majd a nyomodban. Végül fordul a kocka, s csütörtöktől – ha kicsit lassan is -, de ismét magadra találsz, s képes leszel megmaradt energiáidat aktivitásra bírnod, hasznos dolgokra fordítanod, ismét fontos dolgokat megcselekedned, újra jössz-mész, ügyeket intézel, véleményt mondasz, fejlődsz.

Bak

Az aktuális égi konstellációk kedveznek neked, s ez igencsak feldobja a hangulatodat, enyhíti a múlt héten szerzett lelki sérüléseket, és feledteti az esetleges kudarcokat. Ha egy ideje csak sodródtál az árral, akkor biztasson az, hogy ezekben a napokban ez a kellemetlen hatás végérvényesen megváltozik. A lelked mélyén azonban a közelmúlt nehézkesebb időszakai segíthetnek hozzá ahhoz, hogy ismét és bátran kezedbe vedd a saját sorsod irányítását, és haladéktalanul változtass megszokott életformádon. Nehéz választani a stabil megszokás és az ismeretlenség varázsa között – igaz? Végül a különlegesség iránti vágyad kellően nagy ahhoz, hogy belevágj olyan dolgokba, melyekről eddig csak álmodoztál.

Vízöntő

Megtörténhet, hogy minden jó szándékod ellenére gyökerestül fordulhatnak fel megszokott mindennapjaid, és az eddig meglévő nyugalom is tovaillan. Számos jól megszokott dolgon kellene sürgősen változtatnod, ha nem akarsz tartósan befásulni. Ám, te is tudod, hogy ez egy folyamat, mely során sok különféle dolgon kell átmenned. Sikeren és kudarcon, kapkodáson és lelassuláson... Alkalmanként kissé szeszélyessé válhatsz, a külvilág szétszórtnak láthat, ugyanakkor talán épp erre lesz szükséged ahhoz, hogy sok dolgot más szemszögből láthass végre. Az az elvetemült ötlet is megfordulhat a fejedben, hogy felmondj, munkahelyet válts, költözz. Mihez lesz elég merszed?

Halak

Hétfőn és kedden határozottan lelassulsz, és úgy tűnhet, hogy fáradt és vontatott vagy, szerdán kezdesz ébredezni, a csütörtök pedig már remek alkalmat kínál arra, hogy nagy álmokat valósíts meg, s alkoss valami egészen különlegest. Igazán nagyszerű, sikeres, eredményes lehetsz az élet különböző területein a hét második felében, de leginkább munkával vagy tanulással összefüggésben. A megszokottól eltérően lehengerlővé és meggyőzővé válsz, tele leszel vonzerővel, s azon találhatod magadat, hogy ezt nemcsak Te, hanem mások is felfedezhetik benned. Energia tartalékaid megfelelő felhasználása fontos kapukat nyithat meg előtted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.