Mindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged!

Kos
Az elbukástól való félelem: nem meglepő, hiszen a Kosok a legversengőbbek, és mindenben szeretnek a legjobbak lenni. A vereség így számukra nem opció, ezért rettegnek tőle.

Bika

A változástól való félelem: a Bikák szeretnek kényelmesen élni és biztonságban élni, ezért rémiszti meg őket az ismeretlen, vagyis a változás. Az a biztos, amit már megtapasztaltak.

Ikrek
Kötelezettségtől való félelem: az Ikreket sokszor a kíváncsiságuk hajtja, ezért nehéz számukra elköteleződni bármi mellett. Nyugtalanok, és tele vannak ötletekkel, gondolatokkal.

Rák
Félelem a zsúfolt, vagy túl nyitott terektől: a Rákok kevésbé tűrik a stresszes helyzeteket, és számukra a kellemetlen környezet, és a túlzott emberi interakciók is komoly idegességet jelentenek.


Oroszlán
Mellőzöttségtől való félelem: az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és rettegnek attól, hogy nem veszik őket észre, hogy elfelejtődnek és kimaradnak valamiből.

Ettől félnek a különböző jegy szülötteiForrás: Shutterstock


Szűz
A tökéletlenségtől való félelem: a Szűz jegy szülöttei pontosabbak és részletesebbek bárkinél, nem engedhetik meg maguknak a hibákat, a tökéletesség az egyetlen út.

Mérleg
Félelem az egyedülléttől: a Mérlegek egyszerűen nem bírják, ha magányosak, nem is olyan hatékonyak a problémák megoldásában. Egy partner azonban harmóniát és biztonságot jelent számukra.

Skorpió
Cserbenhagyástól való félelem: a Skorpiók sok mindenen mentek már keresztül, az érzelmi fájdalom azonban megkeményítette őket, nem viselik el többé, ha elárulják őket.

Nyilas
A lemaradástól való félelem: a Nyilasok általában a bulik lelkét jelentik, ők pedig szeretnék megtapasztalni az életet annak teljességében. Kíváncsi és izgatott személyiségük nem engedi, hogy bármiről is lemaradjanak.

Bak
Kudarctól való félelem: A Bakok nagyon fókuszáltak, és elhatározottak, tudják, hogy a sikerekért keményen meg kell küzdeniük, de számukra a kudarc nem opció.

Vízöntő
Fertőzésektől való félelem: A Vízöntők aztán nem esznek fel a földről semmit, ők ugyanis félnek a különböző bacilusoktól és fertőzésektől, de a szennyezett, vagy piszkos dolgokat sem szeretik.

Halak
Felelősségtől való félelem: a Halak jegy szülöttei sokat álmodoznak és fantáziálnak, szeretnek elrugaszkodni a valóságtól, ami számukra egyet jelent a felelősséggel.