asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek váratlan sikerre számíthatnak tanulmányok vagy szakmai előmenetel terén, míg a mérlegek izgalmas és mozgalmas hétre számíthatnak. A Halak számára pedig kedvező és energikus napok követik egymást. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét eleje nem hozza a remélt eredményeket, így már szerdán azt kívánod, bárcsak péntek lenne. Nem leszel topon, de persze csak azt kívánhatjuk neked, hogy tarts ki, bármi történjék. Szerencsére csütörtökre váratlan gyorsasággal rendeződnek a dolgok, sokat javul a kedélyállapotod, s így végül remek hétvégének nézel elébe, ami már pénteken lázban fog tartani. Élvezd az életet, éld meg a pillanatokat, fogadd el a baráti meghívásokat, ne ücsörögj otthon! Semmit nem veszíthetsz, ha csatlakozol egy társasághoz, ahol szívesen látnak. Ha végre kimozdulsz megszokott közegedből, új barátságok kialakulására számíthatsz, ha szingli vagy, akkor még ennél is többre!

Bika

A heti csillagállás változó, lehetsz fent és lent egyaránt. Egy percig se aggódj, csupán légy körültekintő, alapos és figyelmes, és legfőképpen türelmes az emberekkel. Számos megkeresés érkezik hozzád a napokban, így lényeges lesz, hogy ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmire, jól gondold át és fontold meg, mit vállalsz fel, s ha szükségét érzed, hát aludj minden döntésre egyet. A hozzád érkező kérések egyáltalán nem véletlenek, hisz a környezetedben élők és dolgozók tudják, bármikor lehet rád számítani, akár egy nehéz feladat során is. Felelősségérzeted nagy, s jól átlátod mások helyzetét, így tudod, hogy mikor van szükség valójában a támogatásodra.

Ikrek

A következő napokban eluralkodhatnak rajtad a kételyek, sokszor elbizonytalanodsz, vajon ismét belevágj-e egy számodra csupán kényszerűségből végzett feladatba. Talán a Bakban járó Szaturnusz döntésre tud ösztönözni... Jól működnek majd az ösztöneid, s ráérzel arra, megfelelő helyen vagy-e, akarod-e azt továbbra is csinálni, vagy ideje egy jelentősebb változtatásnak. Ha megérett benned a változtatás igénye, akkor ezekben a napokban minden körülmény adott ahhoz, hogy tovább lépj, s elfogadd, nem kell másoknak megfelelned, csakis önmagadnak. Azért néha mégis kellenek támogatók? Ne habozz körbenézni egy kicsit, barátokra, rokonokra is számíthatsz, ha ennek szükségét érzed.

Rák

Remek, ösztönző konstellációk segítik fejlődésedet ezekben a napokban, Fortuna Asszony is tiszteletét teszi nálad, csak vedd észre, hogy ott mosolyog rád és nyújtja a kezét feléd... Kiemelkedő lehetőségek kínálkoznak, ragadd magadhoz azt, ami tetszik! Tele leszel erővel, energiával, tettre készséggel, a különféle feladatokat meg tudod oldani. Bármibe kezdj, nemcsak ügyes, hanem gyors is leszel, eredményid is figyelemre méltóvá válnak. Lelkesen állsz azon problémákhoz is, melyeket bármikor máskor nyűgnek és fárasztónak éreznél. Érdemes ezt a meglepően sok pozitív energiát teljes egészében felhasználnod, így a hétvégére minden halogatott teendődnek a végére érhetsz.

Oroszlán

A hét első fele döcögősre sikeredik, sok akadályt kell leküzdened, így nem csoda, ha esetleg érzelmileg meginogsz. Meglehet, hogy többen is ki akarják használni jó indulatodat, kedvességedet, odaadásodat. Mindenféle apróságon hajlamos leszel felhúzni magadat, aztán meg percekig vagy órákig rágódsz egy-egy témán. Olyan dolgok vagy gondolatok miatt is konfliktusba kerülsz, amelyek miatt – bármely más esetben - ez nem történne meg. Ez az érzelmi szétszórtság igencsak megvisel, nehezen tudsz koncentrálni, így végül ez a környezeted számára is kihívást jelenthet. Ám, ahogy telnek a napok, javul az asztrális helyzet, s péntekre lenyugszol, sőt vidámság lesz úrrá rajtad, a hétvégéd pedig remekül alakul.

Szűz

Tanulmányok vagy szakmai előmeneteled terén számíthatsz váratlan sikerre, csupán aktívnak kell lenned, és kapnod kell az alkalmon, hogy másoknak besegíthess, vagy elvállalhass egy nem feltétlenül testhez álló feladatot. Fontos, hogy csinálj valami formabontót, valami extrémet, s bátran hívd fel magadra a figyelmet ezekben a napokban. Magánéleted terén viszont több alkalommal is belekeveredhetsz zűrös, bonyolult helyzetekbe. Akadnak olyanok, akik kifejezetten arra törekszenek, hogy felbosszantsanak és kizökkentsenek nyugalmadból. Ha valaki beléd köt, hát ne vedd ki a részedet a veszekedésből. Érdemes lenne előre végiggondolnod, hogy valóban célszerű-e belemenned bármilyen konfliktusba.

Mérleg

Ez a hét izgalmas és mozgalmas lesz. Jó eséllyel tele lesz a naptárad különféle tennivalókkal, a fogaskerekeid egyfolytában forognak, új ötletekkel rukkolsz elő, s érdemes lenne ezeket mihamarabb leírni, nehogy egyet-kettőt elfelejts közülük. Az égiek mindenben támogatnak, s lehetőséget kínálnak arra, hogy az egész világnak megmutasd, megbízható vagy és a felvállalt feladatot maradéktalanul és hibátlanul elvégzed, ráadásul mindezt késlekedés nélkül. Ugyanakkor ne csak a munkáddal törődj, hanem a körülötted megforduló emberekkel is. Könnyen megeshet, hogy kommunikációd néha félresiklik, s ez vitákat generálhat. Ezt úgy tudod elkerülni, hogy amikor beszélgetsz valakivel, csakis őrá figyelsz!

Skorpió

Ne lepődj meg semmin ezen a héten! Amennyiben a szerencse már hétfőn melléd szegődik, hát karolj bele! Egészen érdekes alakban mutatkozhat meg, például szembetalálkozhatsz mások problémáival és nyűgjeivel, s ezek először inkább elrémítenek, aztán gondolkodásra ösztönöznek. Eltűnődsz azon, miként tudnál segíteni az embereknek, esetleg állatoknak. Közben ne feledd, hogy mindenki búját-baját nem vállalhatod magadra, ez semmiképpen sem lehet ideális megoldás. Tartsd a szemeid előtt, hogy mindenkinek saját magának kell megvívnia a harcait, neked pedig a saját tennivalóidra kell összpontosítanod, hisz van ezekből bőven!

Nyilas

Az előtted álló napok meglepően jól alakulnak számodra, szakmai vagy tanulmányi téren is sokat tudsz fejlődni, így végre megérkeznek a várva-várt dicséretek, amiknek nagyon fogsz örülni. Emellett családi életed harmonikusabbá tételére is érdemes elég időt szánnod, így pedig megtapasztalhatod, mennyire jól esik másoknak a figyelmed, az odaadásod és a szereteted. Hab a tortán, hogy mindig van segítség, ha szükséged lenne erre. Az elmúlt időszakban bizony többször is meg kellett tapasztalnod, hogy mindent önerőből, magadnak kellett megoldanod. Csütörtökön vagy pénteken viszont szükséged lehet mások segítő ötleteire, tapasztalt emberek javaslataira, hogy gyorsan végezz a függő ügyekkel.

Bak

Vegyes hatások jellemzik ezt a hetet, akad kellemes, nehézkes, leterhelő és mosolyra fakasztó pillanat egyaránt. A hét első felében váratlan és egyben érdekes ajánlatokat kaphatsz, nem vártál ilyesmikre, ugyanakkor erőteljesen megmozgatják ezek a dolgok a fantáziádat. Érdemes mindent alaposan megfontolni, mert hosszú távon komoly sikert hozhat neked valami, amire most bólintasz rá. Nem kell elhamarkodni az igen vagy a nem szócska kimondását, hisz bármelyiket gyorsan megbánhatod, ha kapkodva döntesz. Akkor teszed jól, ha kikéred környezeted véleményét is, hisz vannak, akik tapasztaltabbak nálad, s hátha többen okosabbak lesztek.

Vízöntő

Bonyolult helyzetben találhatod magadat, s pár kényes kérdést kell megválaszolnod a hét első napjaiban. Akad majd köztük olyan, amelyeket már régóta halogatsz, de a továbbiakban nem dughatod a fejed a homokba – vagy valaki más teszi meg helyetted a szükséges lépéseket. Ezt nem akarhatod! Hidd el, képes leszel frappáns válaszokra, hallgass bátran az ösztöneidre! Szerdán vagy csütörtökön nagyot felfordulhat körülötted a világ - új kapuk nyílnak meg előtted, lépd át valamelyiknek a küszöbét. Meglepetéseket tartogat számodra a sors, elsősorban szakmai vagy tanulmányi téren. Szinte tálcán érkeznek a lehetőségek, csupán meg kell mutatnod, mit tudsz.

Halak

Kedvező és energikus napok követik egymást, a múlt hét sem volt hasztalan, de ez a mostani bizony minden életterületen épp azt hozza, amire vágysz. Az eszed vág, mint a borotva, minden helyzetben remekül és gyorsan feltalálod magadat, spontán és kreatív ötletekkel leped meg a környezetedet, melyeket feltétlenül hasznosítani kell, - hát ne halogass semmit! Ha kell, hát szakadj háromfelé, duplázd meg a sebességedet, s végezd a dolgodat. Munkád, tanulmányaid vagy otthonod területén egyaránt kamatoztathatod ismert vagy épp rejtett képességeidet, s valóban sikerre viheted régi és új terveidet egyaránt. A környezetedben élő és dolgozó emberekre nagyszerű hatással leszel, együtt még többet tudtok kihozni a lehetőségekből.

Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.