Az igazi gyönyör forrása: találd meg a G-pontodat!

2011.01.18. 0:32

A G-pontot számos mítosz lengi körül: egyesek esküsznek rá, hogy a tökéletes orgazmus felelőse, míg mások kétségbe vonják a létezését. Íme, az ország nagy Szex-tesztjének eredményei.

Nem véletlen a G-pont körüli bizonytalanság, hiszen egy olyan apró, a hüvely belső felületén található területről van szó, amely szabad szemmel láthatatlan, és csak szexuális izgalom esetén lehet kitapintani. A létezését a hüvely belső felületén kialakuló gyönyör jelzi, de a hüvelyi orgazmust átélők egy része továbbra sem a G-pont meglétének tulajdonítja a kéj érzését.

Istockphoto


Miről árulkodik az ország nagy Szex-tesztje?

Az ország nagy Szex-tesztjének eredményei ezen a területen is okoztak meglepetést, illetve arra hívták fel a figyelmet, hogy a női orgazmus keresés mellett van még mit tanulni a nőknek, saját anatómiájukat illetően. Leginkább azért, mert a nők mindössze 43%-a válaszolta azt, hogy biztosan és határozottan megtalálta a G-pontját, 23% pedig egyértelműen nemmel válaszolt, a fennmaradó százalék pedig a bizonytalankodók közé tartozik.

Ami elgondolkodtató, hogy a saját G-pontjukat ismerő nők száma egyetlen korosztályban sem magasabb 50%-nál, vagyis a nők fele nem ismeri, így nem, vagy csak kevésbé élvezheti testének egyik meghatározó örömközpontját.

Márpedig a G-pont felfedezése egyértelműen pozitív hatással van a szexuális életre, olyannyira, hogy akik ismerik és kihasználják a folt érzékenységét, azok a Szex-teszt adatai alapján jóval gyakrabban szexelnek partnerükkel, mint azok, akik még keresik, kételkednek vagy egyáltalán nem találták meg a pontot. Ez utóbbi csoportokba tartozó hölgyek kéthetente vagy annál is ritkábban szeretkeznek a párjukkal.


Hetente legalább háromszor szexelj! Eláruljuk, miért! - Nézd meg videónkat!

 Szakértőnk, Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szakmai tapasztalatai alapján úgy látja, hogy a szexuális segédeszközök használata és a G-pont fellelése között is kimutatható összefüggés, ugyanis mindazok, akik ismerik és élvezik a terület által nyújtott örömöket, azok a szexuális játékszerek felé is nyitottabbak, és nagyobb bátorsággal nyúlnak az erotikus örömöket fokozó eszközök után.IstockphotoVan-e összefüggés a gyönyör elérésének gyakorisága, módja és a G-pont megtalálása között?

Az adatok azt bizonyítják, hogy azoknak a nőknek több mint a fele, akik nem találták meg a G-pontjukat, semmilyen orgazmusok nem volt még, esetleg csak a csikló külső ingerlésével jutnak el a csúcsig. És mindössze 35% válaszolta azt, hogy annak ellenére, hogy nem találta meg a bűvös foltot, képes a klitorális és hüvelyi orgazmusra is.

Azok azonban, akik ismerik saját testüket, és rátaláltak a belső gyönyörpontra, azok 80%-a képes élvezethez jutni hüvelyen belül, hüvelyen kívül egyaránt, míg a maradék 20% sem marad kéj nélkül, csak vagy az egyik, vagy a másik orgazmust éli át.

Hol van a G-pontod?
A G-pont a hüvely belső, felső oldalán található. A hüvely hámja nem érzékeny, a hüvelyi orgazmust valójában a csikló idegvégződésének hüvely felőli ingerlése adja. A lényeg tehát egyszerű: akár körülhatárolható az egyén által, akár nem, a hüvely belső/felső falán azt a részt, amely a helyes szexuális pozícióból és megfelelő pénisz keresztmetszettel ingerelve a hüvely felőli orgazmus kiváltására alkalmas, G-pontnak nevezhetjük.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Tippünk: Randizz az interneten!

Miről árulkodnak szexuális álmaid?http://www.life.hu/szeress/szex/20110114-surun-almodsz-sikamlosat.html Szexszokások: titkos gyönyör-kütyük a neszesszerbenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110107-titkos-gyonyorkutyuk-a-neszesszerben.html Szex és szerelem a testbeszéd nyelvénhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101230-ne-elemezd-a-szexet-erezd.html Miről árulkodnak szexuális pózaink?http://www.life.hu/szeress/szex/20101230-mirol-arulkodnak-szexualis-pozaink.html

 

szexszexualitásszerelemgyönyör