közösség Terézanyu Rácz Zsuzsa klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy országos női klub tagja lenni, ahova azért járunk, hogy jókat beszélgessünk minden olyan témáról, ami foglalkoztat minket, de talán ritkán hozzuk szóba? Ahol barátságokat köthetünk és olyan közösséghez tartozhatunk, amelyben mindenkinek a tudása, tapasztalata egyformán számít? Ahol nagyokat nevethetünk és jókat lelkizhetünk együtt?

Terézanyu Klubban
Terézanyu Klubot

A Klub nyitott mindazon nők számára, akik egy biztonságos, elfogadó, dinamikus közösséghez szeretnének tartozni, és ezért ők maguk is szívesen tesznek.

A Terézanyu Klubban minden tag tudása értéket képvisel: értsen valaki a kertészkedéshez, a gyermekneveléshez, a süteménysütéshez, a joghoz, a tanításhoz. Hisszük, hogy egy jó közösségben mindenki tudása hozzáad a többiekéhez!

A Klub elsődleges célja, hogy egy erős női hálózat jöjjön létre, akinek a tagjai számíthatnak egymásra, mert a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok.

Találkozzunk április 15-én, pénteken 16:30 órakor Budapesten az Aranytíz Kultúrházban (1051 Budapest, Arany János utca 10.), az első Terézanyu Klubban!


Kérlek, legkésőbb április 13-ig jelezd, hogy szeretnél-e jönni, és írj néhány soros bemutatkozást a klub@terezanyu.hu e-mail címre!

Várlak szeretettel!

Rácz Zsuzsa


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.