Jó, ha mindig lapul a zsebedben óvszer, mert ha nem, akkor dilemmázhatsz: bódultan szeretkezel egy óriásit a földszinti korlát mellett védekezés nélkül és megkockáztatsz egy nem kívánt nemi betegséget, vagy keresel egy éjjel-nappalit, ahol türelmetlenül állsz sorba a gumiért.

Szöszi nem sokat kérdez, határozottan és jól érthetően a saját belvárosi címét adja meg a taxisofőrnek, én meg fapofával úgy teszek, mintha teljesen
természetes lenne, hogy együtt töltjük az éjszakát alig pár órányi felületes fecsegés, poharazgatás után.

Az internetes társkeresőkön a jól megszokott sablonos levelezésnél, chatelésnél, webkamerás hancúrnál mindenesetre színesebb, de jóval drágább az éjszakázás - jut eszembe az egyre vékonyabb tárcámra pillantva.

Apróm is maradt még! Megcsörgetem a fémdarabokat a bal első zsebemben. Jut neked is pajtás! - szemügyre veszem a visszapillantóban a taxisofőr elgyötört ábrázatát, aki kényszert érez arra, hogy megossza velünk a fél életét: levegővétel nélkül beszél, és csak mondja a magáét, be nem áll a szája.

Thinkstock

Szöszi valamiféle búgatószert vehetett magához az űrkocsma mosdójának magányában, ahol az arcát renoválta. Én megpróbálom kitapogatni apróim felületének domborzatát és a pénzérmék kerületéből kikövetkeztetni, hogy mennyi pénzem maradt.

Ez alatt Szöszi kutató, fürkésző, matató ujjaiba botlok. A lány szemeiben enyhe őrültség látszik, teljesen begőzölt a taxi hátsó ülésén, tudomást sem véve arról, hogy egy kocsiban ülünk. Félszemmel Jánost, a taxisofőrt figyelem a visszapillantóból. Ő tovább monologizál az utat fürkészve, én néha válaszolok az önmagának feltett kérdéseire figyelemelterelés gyanánt.

Közben Szöszi vérszemet kap, lassan, begyakorolt mozdulatokkal simogatni kezd. Alig marad időm kibújni a kabátomból, hogy rádobhassam Szöszi kezére. János, a sofőr elméletileg láthatott mindent!

Thinkstock

Nem merek a visszapillantótükörbe nézni! Kicsit gyorsabban, ha lehet! - szólok Jánosnak. - Megérkeztünk! - mondja Szöszi, majd szedelőzködik, én is rendbe szedem magam, enyhén remegő lábakkal szállok ki a taxiból, miközben Szöszi taxicsekkel fizet. - Buktad a jattot, Jancsi! - intek a bőbeszédű taxis után.

- Itt lakom! - babrál a zárral Szöszi, akinek esélyt sem adok a védekezésre, behúzom a lépcsőházukba és a kovácsoltvas korlátnak döntve hevesen csókolgatni kezdem, kihámozom a kabátjából és felhúzom a tunikáját.

- Van nálad gumi?- térít magamhoz az eksztázisból Szöszi hangja. Természetesen nincs, pont most, de még emlékszem arra a pillanatra, amikor otthon, az éjjeliszekrény fiókjába kotorásztam, és felfedeztem a rég nem használt óvszereket. Még egy pillanatra át is suhant az agyamon, hogy talán jól jöhet még az este, de magamhoz hűen hagytam a csudába. Zokniban lábat mosni? Persze, még csak azt kéne. Óvszert csak prostinál használ az ember - gondoltam igen bölcsen -, ebben az erkölcstelen, nemi betegségekkel teli léha világban.

Thinkstock

- Vigyázok! Becsszó! - Mi mást mondhatnék? Most ezen bukjon meg az éjszaka? Rohanjak el egy éjjel-nappaliba, és addig hagyjam magára Szöszit félmeztelenül, vágyakozva a kietlen, hideg, sötét lépcsőházban?

- Gyere fel a lakásomba, bármit kérhetsz tőlem! Megteszem! - kérlel szemlesütve, szégyenkezve, megalázkodva. Szöszivel tartok.

Folytatjuk...


Forrás: [origo]Gantner Ádám 38 éves, harmadik kötetes író.
Három évet töltött fent különböző internetes portálokon, ebből írta meg a tavaly nyáron megjelent, nagy botrányt kavaró A L@tor című könyvét, ami az internetes társkeresést veszi górcső alá. Jelenleg a  negyedik könyvén dolgozik.


Mikor bújj vele ágyba? - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110606-szex-szerelem-parkapcsolat-mikor-bujj-vele-agyba-tarsat.html Bódult szex a táncparketten - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szerelem-parkapcsolat-bodult-szex-a-tancparketten-tarsat-keres.html A Szöszi, aki teljesen felizgatott - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110524-szex-szerelem-parkapcsolat-a-szoszi-aki-teljesen-felizgatott-.html Szexuálisan érett nő megosztaná - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110516-szex-szerelem-parkapcsolat-szexualisan-erett-no-megosztana-tarsat.html "Rég a bugyijukban járnék" - társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110509-gantner-adam-reg-a-bugyijukban-jarnek-tarsat-keres-a.html A csúcs előtt durván felsülni - társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110418-gantner-adam-a-csucs-elott-durvan-felsulni-tarsat-keres.html