Alig néhány napja házasodott össze Albert herceg és Charlene, mégsem alszanak együtt a mézeshetek alatt.

Albert herceg és felesége külön hotelben töltik a nászutat - a szállodák tizenhat kilométerre vannak egymástól. Az ötvenhárom éves herceg és húsz évvel fiatalabb kedvese lerövidítette dél-afrikai nászútját, mert a férfira egy DNS teszt vár. Valószínűleg a kínos körülmények miatt tölti külön idejét a hercegi pár: Charlene az Umhlanga Rocks partnál lévő szállodában szállt meg, míg férje Durban városában vakációzik - írja a Daily Mail. A friss házasok életében már korábban is voltak problémák - az esküvő előtt nem sokkal derült fény Albert több, futó kalandjából született gyermekére, így kedvese háromszor próbált elmenekülni az oltár elől.

Forrás: AFP

A ceremónia után úgy volt, hogy a házasok együtt töltik a nászutat az Oyster Box Hotel luxusszállóban - itt a hercge már korábban lefoglalt egy kétemeletes luxuslakosztályt az Indiai-óceánra néző uszodával és fürdővel. A dél afrikai lapok szerint Charlene végül ebben a hotelben választott magának egy olcsóbb lakosztályt, míg férje egy durbani szállodában szállt meg.

A lapok azt is írták, hogy amikor a hercegi pár a dél-afrikai elnökkel, Jacob Zuma-val találkozott, egy kocsival érkeztek, de két autóval mentek el a rendezvényről. Állítólag a szőke úszónő rosszkedvűen viseli a helyzetet, és alig látják mosolyogni. Ez biztosan azért van, mert férjén hamarosan DNS tesztet végeznek el - és ha kiderül, tényleg Albert az apja a gyerekeknek, akkor nyilvánvaló lesz, hogy Charlene-t már korábban is megcsalta Albert herceg.

"Bedobott a közösbe egy házibulin" - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110711-irany-a-swinger-klub-tarsat-keres-a-pasi.html 10 jó tanács, hogy ne szúrd el az első randit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110708-szerelem-parkapcsolat-elso-randira-keszulsz-10-otlet-hogy-legyen.html Fesztiválszerelem - Te bevállalnád?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110706-szerelem-parkapcsolat-program-lehet-pasizni-fesztivalon.html Szakítás japán módrahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110705-szerelem-parkapcsolat-szakitas-japan-modra.html Segítség! Házasodik az exem!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110705-szerelem-parkapcsolat-kikeszulok-hazasodik-az-exem.html Új barátnője van Anglia legszexibb hercegének!http://www.life.hu/szeress/20110704-harry-herceg-es-florence-brudenellbruce-uj-szerelme.html