Elkendőzöd magad szex közben? Csináld izgatóan, erotikusan!

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés házasság párkapcsolat szex férfi szülés szexualitás test érzékiség orgazmus erotika önbizalom gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koromsötétben szexelni, és vizuális inger nélkül csak az érzékeinkre - úgymint hallás, szaglás, ízlelés, tapintás - hagyatkozni elsőre furcsának tűnik. Pedig vannak olyanok, akik esküsznek az ilyen szexuális együttlétekre - most megosztották tapasztalataikat a Life.hu olvasóival is. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.

Nemcsak a pasik számára fontos, hogy szemügyre vehessék kedvesüket, hanem a nőknek is lényeges, hogy akivel együtt vannak, annak jól ismerjék minden porcikáját. Mónika (34) és Viktor (37) három éve ismerkedtek meg, és elhatározták, hogy az első fél évben - közös döntés alapján - csak bekötött szemmel fognak szeretkezni.

Forrás: Thinkstock

"Valójában az én kérésem volt, hogy a szex ennyire szokatlan, a látványt teljesen kizáró oldalát próbáljuk ki" - kezdi mesélni a történetet Mónika. "Három szülés után ugyanis - ráadásul egy új párkapcsolatban - nem akartam sokkolni a páromat a testem látványával. Ez lehet önbizalomhiány, vagy a másik iránti bizalom hiánya is, én mindenesetre azt szerettem volna, hogy a férjem - mielőtt megpillant - szeresse meg a testemet. Tapasztalja meg, mennyi élvezetet tudok adni neki, anélkül, hogy látnia kellene a várandósság miatt megnyúlt bőrömet, a kisebb-nagyobb hurkákat, vagy a heget a köldököm alatt."

"Megtehettük volna azt is, hogy Móni minden aktus előtt, szégyenlősen, szemlesütve vetkőzik, hogy szex közben forgolódik, hogy mindig az előnyös oldaláról lássam, de voltam már hasonló helyzetben, így arra gondoltam, ha már így hozta ismét az élet, akkor fogjuk meg az egészet a játékos oldaláról, és aknázzuk ki a vakszexben rejlő lehetőségeket" - veszi át a szót Viktor. "Így abban egyeztünk meg, hogy amíg tart a játék, én is elrejtőzöm. Ma már bátran állíthatom, hogy megérte, mert addig elképzelhetetlen világ nyílt ki előttünk. Az még hagyján, hogy a látás hiánya miatt lelassult minden aktus, hogy minden alkalommal hosszabb ideig tartott az előjáték, de valahogy a kéj is később érkezett és nagyobb erővel, mint egész addigi életemben."

Mónikáéknál szeretkezés közben előkerült két selyemkendő is, amivel bekötötték egymás szemét. A szobába beszűrődő fényeket is teljesen ki akarták zárni. Csak és kizárólag a kezükre, a nyelvükre, a fülükre és a szaglásukra bízták magukat.

"Móni ruhában is nagyon csinos, így nem volt nehéz elképzelnem a körvonalait, de még jobb volt, amikor végre a tenyerem alatt éreztem a selymes bőrét" - meséli Viktor. "Néhány alkalom után elég volt a kézfejéhez érnem ahhoz, hogy megkívánjam, hiszen a látványról az érintésre (is) helyeződött a hangsúly. Olyan területek is fontossá váltak, mint a körmei formája, a fülcimpája vagy a szemöldökcsontja. Nem is tudtam addig, hogy mennyire erotikus lehet mindezek érintése, csókolgatása."

Forrás: Thinkstock

Erotika szag- és hőtérkép alapján

"Nekem a szaglásom erősödött fel" - folytatja Mónika. "Viktor bőrének - ezt már az első találkozáskor éreztem - kifejezetten csábító, fűszeres illata van anélkül, hogy különböző kozmetikumokat használna. Bekötött szemmel még inkább érzékenyebbé váltam az illatára, így ha este hazaértem, anélkül tudtam, hogy épp melyik helyiségben tartózkodik, hogy láttam volna őt. Számomra is meglepő volt, hogy a szaglás milyen fejlődésre képes, ha a szexualitással kapcsolódik össze. A harmadik hónap végére az illata alapján azt is megéreztem, hogy a haja, a nyaka vagy a mellkasa van közel az orromhoz. A teljes testillat ugyanis nem egységes, a különböző testrészek más és más, finomabbnál finomabb illatokat bocsátanak ki. Azt is érzékeltem, hogy a teste és testem között lévő levegő mennyire meleg: ha a nyaka volt egy-két centire a számtól vagy az orromtól, akkor azt simán megéreztem, mert a nyak és mellkas jobban fűti a levegőt, mint a kar vagy a lábszár. Elmondhatom, hogy a párom testén szag- és hőtérkép alapján is tudtam tájékozódni a sötétben."

"A legmeglepőbb felismerés azonban nem korlátozódik a szexualitásra. Ugyanis amellett, hogy hihetetlen érzékenységgel reagálunk azóta is a másik vágyaira, és elég egy érzéki mozdulat, az illat, vagy a bőr érintése ahhoz, hogy egymásnak essünk, a párkapcsolat egyéb területein is hihetetlen érzékenységgel közelítünk a másik felé. Mintha a vak bizalom egy addig zárt kaput nyitott volna ki előttünk" - mondja Viktor. "Persze nem tudjuk, hogy a különös szexszokásaink miatt, vagy egyébként is így alakult volna, de szinte olvasunk a másik gondolataiban. Ahogy Móni vacsora közben mozdul a széken, a súrlódás erejéből tudom, hogy valami bántja esetleg, és persze ő is olvas bennem. Elég belépnem az ajtón, ha háttal is áll nekem, tudja, hogy jókedvűen, vagy feldühítve érkeztem-e haza az irodából. Ez a fajta kölcsönös hiperérzékenység egyik kapcsolatomra sem volt jellemző. Én bátran ajánlom mindenkinek a kendős aktusokat."

Forrás: Thinkstock

"Fél év után én éreztem úgy, hogy most már vegyük le a kendőt. A férjem előtt egyszerűen nincs mit takargatnom, olyan bizalom alakult ki közöttünk, ami senkivel azelőtt. Az első alkalommal, amikor már a szemünket is használtuk szex közben, nos, az életem egyik legédesebb, legszexibb órája volt. Pedig az addigi fél év során egy dekát sem fogytam, és a heg is a hasamon maradt. Addigra viszont oldódtak a gátlásaim, és minden érzékemmel bátran vettem részt az ölelésben. Néha ma is előkerül a kendő, mert izgalmas újrahangolni, finomítani az érzékeket, de a legtöbb esetben meztelenül, szabadon fürdök a tekintetében" - osztja meg tapasztalatait Móni.

Gazdag Enikő pszichológus véleménye:

"A nőknek a férfiakkal ellentétben nem a látvány jelenti az erotikát, hanem az érzések kifejezése, az udvarlás és a gyengédség. Nagyon sokat számít nekik, hogy azt érezzék, elfogadják őket, és kívánatosak a másik számára. A párterápiában szexuális problémák esetén szoktuk javasolni azt a módszert, hogy érintések és egyéb érzékszervi modalitások (tapintás, szaglás, hallás stb.) segítségével fokozatosan ismerjék meg a pár tagjai egymás testét. Ez a módszer hasznos lehet a nem működő szexualitás felébresztésére is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.