Mi lesz az álompárral? Mindketten mást várnak a kapcsolattól

Ryan Gosling Eva Mendes párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling és Eva Mendes imádják egymást, mégis mindketten mást szeretnének a jövőben.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Ryan lassítani akar, és még nincs kedve az együttéléshez, ennek ellenére imádja Evát és nem akarja őt elveszíteni" - vallotta a pár egy ismerőse. A szerelmesek egyébként tavaly szeptember óta vannak együtt, de könnyen lehet, hogy az eltérő életszemléletük miatt hamarosan szakítanak majd.

Less be Janicsák Veca gardróbjába! Kattints a képekért!


Keresztes és Baricz egymást vigasztaljákhttp://www.life.hu/szeress/20120523-keresztes-ildiko-es-baricz-gergo-egymast-vigasztaljak.htmlA nagy AIDS-para - Te mit vállalsz be egy jó szexért?http://www.life.hu/szeress/szex/20120522-a-nagy-aidspara-te-mit-vallalsz-be-egy-jo.htmlMegnősült Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120520-megnosult-mark-zuckerberg.htmlA nők rémálma: bizarr szagok a gatyábanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120518-a-nok-remalma-apolatlan-nemi-szerv-a-gatya-alatt.htmlTények és tévedések - Amit eddig rosszul tudtunk a szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120518-szex-szerelem-parkapcsolat-tenyek-es-tevedesek-amit-eddig-rosszul.htmlLeszbikus viszonyba keveredett a férjezett színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120519-leszbikus-viszonyba-keveredett-a-ferjezett-szineszno-rachel-mcadams.htmlMi történt Szabó Zsófi testével?http://www.life.hu/szeress/20120519-mi-tortent-szabo-zsofi-testevel-rengetegett-fogyott-es-jobb-formaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.