Leszbikus viszonyba keveredett a férjezett színésznő

film leszbikus Rachel McAdams erotika sztár thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel McAdams megérett arra, hogy váltson: a férjezett színésznő legutóbb kolléganőjével került nagyon is közeli viszonyba - persze mindez egy filmszerep miatt történt.

A színésznőt a romantikus filmek után tőle szokatlan, erotikus thrillerben láthatjuk majd viszont, amelyben kolléganőjével is szenvedélyes viszonyba keveredik. Alan Corneau 2010-ben készült francia filmjének feldolgozásában a 33 éves, szőke színésznő mellett A tetovált lány eredeti verziójából ismert Noomi Rapace játszik majd főszerepet.

SBS Films
SBS Films

A történet szerint a nő, akit McAdams alakít, összejön a Noomi Rapace által megformált karakter exével. Mikor ez kiderül, kettejük között fellobban a harag és azzal együtt a szenvedély is. McAdams karaktere egyre csalafintább és kegyetlenebb játékot játszik a fiatal nővel. A filmet már most a legendás Elemi ösztön című filmhez hasonlítják - amit azért fogadjunk fenntartásokkal, hiszen ez valószínűleg a marketingszakemberek szájából hangzott el, nem pedig a filmkritikusokéból. A szőke színésznő egyébként jelenleg Cannes-ban van férjével, Michael Sheen színésszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.