Vera Wang divattervező és férje, Arthur Becker 23 év után elválnak.

Úgy tűnik, Vera Wangnak a 2012-es fekete esküvői ruhái nem hoztak szerencsét. A világhírű divattervezőnek ugyanis két évtized után tönkrement a házassága.

Forrás: AFP

Wang és Arthur Becker 1989-ben házasodtak össze New Yorkban, a frigyből két lányuk született: Cecilia és Josephine. Beckernek több sikeres üzleti vállalkozása van, és résztulajdonos felesége cégében is. Ismerőseik szerint a válás nem fogja befolyásolni a házaspár gyümölcsöző vállakozásait. "Hosszú évekig túl keményen dolgoztak ahhoz, hogy most minden tönkremenjen" - vallotta egy bennfentes.

Csinos diáklány gáláns partnereket keres. Jelige: "Vágy/álom"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120711-sleeping-beauty-csinos-diaklany-galans-partnereket-keres-jelige-vagyalom.html Át akarták verni a rajongókat: pénzt próbált kicsalni a Quantum XXL közönségétől egy fiatalhttp://www.life.hu/szorakozz/20120710-visszaeltek-a-quantum-xxl-nevevel.html Hollywood legdrágább válásaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-hollywood-legdragabb-valasai.html Kárász Róbert: "Felvállaltam ezt a döntést"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-karasz-robert-felvallaltam-ezt-a-dontest-egy-kave-szily.html Megszületett Sienna Miller első gyermekehttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-megszuletett-sienna-miller-elso-gyermeke.html Scarlett Johansson kiütötte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-scarlett-johansson-kiutotte-angelina-joliet-o-a-vilag-legjobban-fizetett.html