A színész állítása szerint mindketten túl elfoglaltak voltak, és ez bizony a párkapcsolat rovására ment.

Alec Baldwin színész először nyilatkozott arról, hogy miért ment tönkre annak idején a Kim Basingerrel kötött házassága. A sztárpár még 1993-ban állt oltár elé, de kilenc év után, 2002-ben az útjaik elváltak. A színész állítása szerint mindketten a karrierre koncentráltak, és egymásra már nem jutott elég idejük - tudtuk meg a Borstól. A kapcsolatból 1995-ben egy lányuk, Ireland Eliesse született.

Forrás: AFP

Baldwin most egy olyan hölgy mellett keresi a boldogságot, aki nem annyira elfoglalt, mint Kim Basinger volt, és akivel elegendő időt tudnak együtt tölteni. Saját bevallása szerint úgy érzi, hogy most már igazán esélye van arra, hogy boldog legyen.

Alec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.html Édesanyja tökéletes hasonmása Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-edesanyja-tokeletes-hasonmasa-alec-baldwin-lanya.html Alec Baldwin a bukott Schwarzenegger nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-alec-baldwin-politikai-baberokra-tor.html