Stanley Tucci titokban feleségül vette Emily Blunt színésznő testvérét, Felicityt.

Stanley Tucci tavaly jegyezte el kedvesét. A színész a napokban a Hope Springs című film hétfői New York-i bemutatója után azt is megerősítette, hogy már nős ember.

AFP

A színész és kedvese, az irodalmi ügynökként dolgozó Felicity túl van már a polgári szertartáson, és hatalmas lagzit terveznek a barátoknak. Stanley-nek egykori kolléganője, Emily Blunt mutatta be Felicityt. A két színész hat éve, Az ördög Pradát visel című mozi forgatásán került baráti viszonyba. Tucci özvegy volt - előző felesége, Kate 2009-ben rákban hunyt el.

A Bourne-hagyaték sztárja retteg a házasságtólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120808-a-bournehagyatek-sztarja-jeremy-renner-retteg-a-hazassagtol.html Ezért kívánatos a nő 35 felett is - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/20120808-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-kivanatos-a-no-35-felett.html "Bátran vállalom: nő vagyok" - Ne írd le magad 35 felett (18+)http://www.life.hu/szeress/20120807-szex-szerelem-parkapcsolat-most-kezdodik-az-elet-igazan-nok.html Vele kavar a világ legsikeresebb olimpikonja! Fotók a szépségrőlhttp://www.life.hu/szeress/20120808-michael-phelps-olimpiai-aranyermes-uszo-uj-szexi-baratnoje-megan-rossee.html