színésznő szingli Sandra Bullock mama Sofía Vergara Hollywood Sheryl Crow Madonna Jenny McCarthy sztár Michelle Williams gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Hollywoodban sem egyszerű egyedül felnevelni egy vagy több gyereket - a következő 6 dögös és erős színésznő viszont megmutatja, hogy egyedül is megáll a lábán!


1. Sandra Bullock

Embert próbáló válása után Sandra a lovak közé csapott, és minden téren rendbe szedte az életét. Az Oscar-díjas színésznő a munkában is odatette magát, a civil életben pedig új szerepet talált - 2010-ben örökbe fogadott egy kisfiút. A színésznő nem passzolja le a kisfiát, Louist: a paparazzók sokszor fotózzák le az iskola előtt, ahol ugyanúgy várja a csemetéjét, mint az átlagos szülők.

Northfoto
Northfoto

2. Madonna

A showbiznisz egyik leghíresebb és legbefolyásosabb asszonya nemcsak az üzletet, hanem négy gyermeke életét is profi módon szervezi. A zene mellett filmes karriert is épít, a W. E. című mozival nemrég rendezőként is bemutatkozott. Úgy tűnik, hogy sokoldalúságával gyermekeit is inspirálja: legidősebb csemetéje, Lourdes nemrég üzletasszonyként debütált saját ruhamárkájával, a Material Girllel.

AFP
AFP

3. Sofia Vergara

A Modern család sztárja ma nagyon népszerű, pedig neki sem volt sima a sztársághoz vezető út. A 39 éves színésznő túlélt egy daganatos betegséget, és van egy 20 éves fia, akit egyedül nevelt fel. Nemrég egy interjúban beszélt a korai anyává válásról. Így fogalmazott: "Ahelyett, hogy vennél egy pár új cipőt, pelenkát kell venned. Amikor gyereked születik, fel kell nőnöd."

Northfoto
Northfoto

Tipp! Ilyen volt-ilyen lett a Micsoda nő sztárja! Kattints a képekért!



4. Jenny McCarthy

Az írónőként, aktivistaként és színésznőként is ismert Jenny az utóbbi években mindenki szívébe belopta magát. Élete középpontja a kisfia, Evan, akiről 2005-ben kiderült, hogy autista. A színésznő azóta minden lehetőséget megragad, hogy felhívja a figyelmet erre a betegségre. Egyszer azt nyilatkozta: "Mindent megpróbálok. A remény az egyetlen, ami miatt érdemes reggel felkelnünk."

Northfoto
Northfoto

5. Sheryl Crow

Az aktivistaként is tevékenykedő, egy daganatos betegségből is kilábaló Sheryl két kisfiú, Wyatt és Levi anyukája. Az erős, egyedülálló anyuka iskolapéldája is lehetne: nagyon fontosnak tartja a családja egészséges étkezését és környezettudatos életstílusát. Egy interjúban azt is elárulta, milyen a gyerekekkel turnézni: "Remek! Imádom, ha állandóan körülöttem vannak! Őket szeretem a világon a legjobban, és minden nap megtanítanak rá, miről is szól az élet valójában."

AFP
AFP

Sheryl Crow és Wyatt

6. Michelle Williams

Heath Ledger egykori kedvese a színész tragikus halála óta viseli teljesen egyedül a felelősséget kislányáért, Matildáért. Michelle az anyaságot tartja élete legfontosabb szerepének, és azt szeretné, ha kislányából erős fiatal nő válna. Amikor nemrég átvette a Golden Globe-ot Marilyn Monroe megformálásáért, így kezdte a köszönőbeszédét: "Elsősorban anyának, és csak másodsorban színésznőnek tartom magam..."

Northfoto
Northfoto

Tipp! Sokkoló fotók - csak erős idegzetűeknek! Kattints a képekért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.