Még Hollywoodban sem egyszerű egyedül felnevelni egy vagy több gyereket - a következő 6 dögös és erős színésznő viszont megmutatja, hogy egyedül is megáll a lábán!


Ha azt hiszed, hogy a hollywoodi sztármamáknak könnyű, mert házvezetőnők és bébiszitterek hada vesz le a vállukról minden feladatot, nagyot tévedsz. Az álomváros bennfentesei szerint a világsztár mamák ugyanúgy leszaladnak a gyerekkel a játszótérre, vagy bevásárolnak a szupermarketben, mint az átlagos anyukák. És hiszed vagy sem, nekik sem egyszerű, ha egyedül maradnak. Pedig a válás az ő köreikben még gyakoribb, hiszen nehéz olyan partnert találni, akit a legközelebbi milliós forgatás helyett inkább a nyugodt családi élet érdekelne. Sokan nem is várnak az igazira, inkább egyedül vállalnak gyereket: örökbe fogadnak egy bébit, vagy a lombikbébi-módszerhez folyamodnak. Megmutatjuk a 6 legdögösebb és legerősebb hollywoodi anyukát, akik bebizonyítják, hogy férj nélkül sem elveszettek!

1. Sandra Bullock

Embert próbáló válása után Sandra a lovak közé csapott, és minden téren rendbe szedte az életét. Az Oscar-díjas színésznő a munkában is odatette magát, a civil életben pedig új szerepet talált - 2010-ben örökbe fogadott egy kisfiút. A színésznő nem passzolja le a kisfiát, Louist: a paparazzók sokszor fotózzák le az iskola előtt, ahol ugyanúgy várja a csemetéjét, mint az átlagos szülők.

Northfoto

2. Madonna

A showbiznisz egyik leghíresebb és legbefolyásosabb asszonya nemcsak az üzletet, hanem négy gyermeke életét is profi módon szervezi. A zene mellett filmes karriert is épít, a W. E. című mozival nemrég rendezőként is bemutatkozott. Úgy tűnik, hogy sokoldalúságával gyermekeit is inspirálja: legidősebb csemetéje, Lourdes nemrég üzletasszonyként debütált saját ruhamárkájával, a Material Girllel.

AFP

3. Sofia Vergara

A Modern család sztárja ma nagyon népszerű, pedig neki sem volt sima a sztársághoz vezető út. A 39 éves színésznő túlélt egy daganatos betegséget, és van egy 20 éves fia, akit egyedül nevelt fel. Nemrég egy interjúban beszélt a korai anyává válásról. Így fogalmazott: "Ahelyett, hogy vennél egy pár új cipőt, pelenkát kell venned. Amikor gyereked születik, fel kell nőnöd."

Northfoto4. Jenny McCarthy

Az írónőként, aktivistaként és színésznőként is ismert Jenny az utóbbi években mindenki szívébe belopta magát. Élete középpontja a kisfia, Evan, akiről 2005-ben kiderült, hogy autista. A színésznő azóta minden lehetőséget megragad, hogy felhívja a figyelmet erre a betegségre. Egyszer azt nyilatkozta: "Mindent megpróbálok. A remény az egyetlen, ami miatt érdemes reggel felkelnünk."

Northfoto

5. Sheryl Crow

Az aktivistaként is tevékenykedő, egy daganatos betegségből is kilábaló Sheryl két kisfiú, Wyatt és Levi anyukája. Az erős, egyedülálló anyuka iskolapéldája is lehetne: nagyon fontosnak tartja a családja egészséges étkezését és környezettudatos életstílusát. Egy interjúban azt is elárulta, milyen a gyerekekkel turnézni: "Remek! Imádom, ha állandóan körülöttem vannak! Őket szeretem a világon a legjobban, és minden nap megtanítanak rá, miről is szól az élet valójában."

AFP
Sheryl Crow és Wyatt

6. Michelle Williams

Heath Ledger egykori kedvese a színész tragikus halála óta viseli teljesen egyedül a felelősséget kislányáért, Matildáért. Michelle az anyaságot tartja élete legfontosabb szerepének, és azt szeretné, ha kislányából erős fiatal nő válna. Amikor nemrég átvette a Golden Globe-ot Marilyn Monroe megformálásáért, így kezdte a köszönőbeszédét: "Elsősorban anyának, és csak másodsorban színésznőnek tartom magam..."

Northfoto


Szőke vagy barna? - Sztárok, akik drasztikusan megváltoztatták a hajszínükethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-frizurajukat-barnara-festettek-vagy-kiszokittettek.html Sztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.html 4 nő, akiknek élete és végzete volt a kalandhttp://www.life.hu/szorakozz/20120629-amelia-earhart-pulan-devi-dian-fossey-es-dominick-arduin-.html Vudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.html