Nyilvánosságra kerülhet Shakira és Gerard Piqué egyik szexvideója. A felvételhez az énekesnő egyik korábbi munkatársa jutott hozzá, és állítólag értékesíteni szeretné.

A 15 perces, mobiltelefonnal készített, nem túl jó minőségű felvételt semmiképpen nem szeretné viszontlátni a videomegosztókon Shakira, aki megkérte ügyvédjét, hogy tegye meg a szükséges lépéseket - írja az Origo. Az ügyvéd nyilatkozata szerint egyértelmű, hogy ügyfelének komoly kára származna abból, ha nyilvánosságra hozná valaki a felvételt, és még pénzt is kapna érte.

www.facebook.com/shakira

A párról már korábban is jelentek meg elég intim felvételek, ráadásul Shakirának állítólag két korábbi barátja is rendelkezik videóra vett szexjelenetekkel, és a kolumbiai énekesnő éppen ezért szeretné, ha a mostani videóból hasznot remélő férfit idő előtt megállítanák, nehogy a további felvételek is hasonló sorsra jussanak.

Shakira és Piqué csendben eljegyezték egymást néhány éve, és sajtóértesülések szerint januárra babát várnak.

 

Együtt jár Dobrády Ákos és Iszak Esztihttp://www.life.hu/szeress/20120907-dobrady-akos-a-tnt-frontembere-es-iszak-eszti-a-viva.html Gyurta Dani megtalálta az igazithttp://www.life.hu/szeress/20120907-gyurta-dani-olimpiai-aranyermes-uszo-szerelme-borkai-petra-a-miss.html Összetört a szíved? Nézd meg kedvenc rajzfilmedet!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-osszetort-a-szived-nezd-meg-a-kedvenc.html Az új szerelem csinosabbá teszi: jó pár kilót ledobott Szinetár Dórahttp://www.life.hu/szeress/20120906-szinetar-dora-szineszno-ujra-szerelmes-a-boldogsagtol-lefogyott-es-uj.html