A '90-es években szerelmespárt alakított a Beverly Hills 90210 című sorozatban Jennie Garth és Luke Perry. Most azonban úgy tűnik, a színész vigasztalja Jennie-t a válása miatt.

A két színész a sorozat forgatása óta jóban van egymással, de amíg férjnél volt, Jennie nem sok időt töltött barátja társaságában. Most azonban már zajlik Jennie válópere, és férje is új párra lelt egy fiatal színésznő oldalán. Jennie-nek pedig esze ágában sincs magányosan élni, így mostanában a gyermekei mellett rengeteg időt tölt egykori kollégájával. A róluk készült legfrissebb fotókat itt nézheted meg.

 

 

Perryt kutyusa is elkísérte a legutóbbi randevúra: a két színész laza öltözetben, Hollywoodban sétálgatott néhány nappal ezelőtt. Az is lehet, hogy csak egy alakuló közös munka miatt tölt együtt sok időt a két magányos sztár. De tény, hogy a kapcsolatuk mindig jó volt: Jennie többször nevezte Perryt a legjobb barátjának. Ráadásul mindketten hasonló cipőben járnak: Perry kilenc éve vált el, és két gyermeke van, Jennie válása pedig még zajlik, és ő három gyermeket nevel. A sorozatban jól mutattak egymás mellett, reméljük, az életben is egymásra találnak majd!

 

Nicole Kidman férje a szerelemről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20121130-keith-urban-enekes-nicole-kidman-szineszno-ferje-elmondta-az-elete.html Pasivélemény: "El a kezekkel a húgomtól"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121130-pasivelemeny-el-a-kezekkel-a-hugomtol.html Zaklat? - 5 lerázós tipp pasik ellenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121129-szex-szerelem-parkapcsolat-5-lerazos-tipp-pasik-ellen-hogyan.html Szextipp: Ezért maszturbálj a pasid előtt!http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-maszturbalj-a-pasid-elott-18.html Szakított barátnőjével a Transformers sztárjahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-szakitott-baratnojevel-a-transformers-sztarja.html Pasivélemény: "Perverzebb vagyok az átlagnál" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-perverzebb-vagyok-az-atlagnal-18.html Rihanna rákattant a vetkőzésrehttp://www.life.hu/szeress/20121126-felmeztelen-fotot-tett-fel-magarol-es-egykori-kedveserol-chris-brownrol.html