házasság párkapcsolat válás színész Danny DeVito sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége, Rhea Pearlman több évtizednyi házasságukat készültek felbontani nemrégiben. Danny DeVito a napokban azt nyilatkozta, nem adja fel ilyen könnyen.

Danny DeVito és Rhea Perlman 1970-ben találkoztak, és tizenkét év együttélés után mondták ki a boldogító igent. Az amerikai színész és felesége októberben jelentette be, hogy véget ért harminc évig tartó házasságuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem sokkal a bejelentés után azonban az egyik Los Angeles-i repülőtéren fotózták le őket együtt. Ezután szárnyra keltek a hírek, miszerint mégis van remény, hogy együtt maradnak. DeVito a napokban egy Los Angeles-i eseményen jelent meg, ahol az újságírók mint újdonsült agglegényt kérdezgették. Erre azt válaszolta: "Ez nem olyan dolog, amit csak úgy feladsz. Rhea és én még mindig nagyon közel állunk egymáshoz. Most is együtt vagyunk. Külön élünk, de együtt vagyunk." A színész bevallotta, adnak maguknak egy új esélyt és keményen dolgoznak a kapcsolatukon.

2 ciki nőtípus, akivel nem bújik ágyba a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121205-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-2-ciki-notipus-akivel-nem-bujik.htmlFérjes asszonnyal bukott le Brad Pitthttp://www.life.hu/szeress/20121203-ferjes-asszonnyal-bukott-le-brad-pitt-mike-tyson-felesegevel-robin.htmlPasivélemény: 3 kínos dolog, ami megöli a szexethttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121203-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-3-kinos-dolog-ami-megoli-a.htmlHármas szex és férfisztriptíz (18+)http://www.life.hu/szeress/20121127-olivia-munn-szineszno-pucerkodik-a-magic-mike-cimu-filmben.htmlLehullt a lepel Demi új szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121130-demi-moore-szerelmerol-vino-schnabelrol-titkok-derultek-ki.htmlA 3 legcikibb szexgyilkos szokáshttp://www.life.hu/szeress/szex/20121130-szex-szerelem-parkapcsolat-a-3-legkinosabb-szexgyilkos-szokas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.