Az unokája lehetne! Megnősült a nyuszis magazin atyja

házasság nyuszilány Hugh Hefner szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner, a Playboy-mogul szilveszter éjszakáján vette feleségül a nála 60 évvel fiatalabb, 26 éves Crystal Harrist, aki tizennyolc hónappal ezelőtt kihátrált az eljegyzésből.

Crystal Harris tizennyolc hónappal ezelőtt, az esküvő napja előtt nem sokkal fújta le a házasságot. 2012 utolsó napján viszont végre kimondta az igent és ő lett Mrs. Hefner - igaz, 300 helyett mindössze két tucat vendég előtt mondták ki a boldogító igent. Nemcsak az ifjú feleség, hanem a boldog férj is egy közösségi oldalon osztotta meg az eseményen készült fotókat. Harris kisasszony fel is vette férje nevét, így most már a közösségi oldalon is Crystal Hefnerként jegyzi magát.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Hugh Hefner és felesége

Crystal 2011 júniusában fújta le az esküvőt, utána - állítása szerint - csupán egyszer került intim viszonyba Hugh Hefnerrel - röviden. Akkor elmesélte, hogy a szex olyan volt, mintha csak két másodpercig tartott volna, aztán ki is fújt. Elmondta azt is, hogy a Playboy-mogul nem is igazán vette le a ruháit a szexhez, és ő még sosem látta Hugh Hefnert meztelenül. Naiv lenne a kérdés, ha feltennénk, akkor miért jött vele össze megint 2012 májusában, és miért ment hozzá. Hugh csak annyit írt ki a közösségi oldalára, hogy a hatalmas korkülönbség közte és Crystal között semmit nem jelent számára, bármennyi ideje is van hátra, azt együtt akarják tölteni.
Hugh Hefner kétszer volt már házas: 1949 és 1959 között Mildred Williams, 1989 és 2010 között Kimberley Conrad volt a felesége.

VV Béci meztelenül kérte meg felesége kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-vv-beci-a-valo-vilag-villalakoja-meztelenul-kerte-meg-felesege.htmlVolt feleségével ünnepel Németh Kristófhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121218-volt-felesegevel-es-kisfiaval-karacsonyozik-nemeth-kristof-szinesz-a-baratok.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlRiporter lett a sztárfeleséghttp://www.life.hu/szorakozz/20121211-miranda-kerr-szupermodell-es-bruno-mars-zenesz-beszelgetese-a-fehernemu.htmlSzexi fehérneműben a focistafeleséghttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-sylvie-van-der-vaart-focistafeleseg-dogos-fehernemukban-pozol.htmlFeleségül vette menyasszonyát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121207-xfactor-sztarja-mario-lopez-felesege-lett-courtney-mazza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.