Kasza Tibi munkájából adódóan sok időt tölt Thaiföldön, most viszont a szerelem is rátalált.

A hírek szerint jó pár éve nincs komoly kapcsolata a Crystal együttes egykori frontemberének, aki manapság nemcsak énekesként és dalszerzőként, hanem fotósként is dolgozik. Nem véletlen tehát, ha legutóbbi, thaiföldi útján egy nagyon csinos és nagyon magas modell lánnyal került közelebbi kapcsolatba.

Fotó: TV2

Az énekes-fotós a Blikknek elmesélte, hogy tíz napra KohPhanganra utazott fotózni, ahova vele tartott egy sikeres modell barátnője, Zsófi is. A húszéves lánnyal jó ideje ismerik egymást, de eddig csak barátok voltak. A lány ügynöksége egy bangkoki szerződéshez kért képeket, amelyeket Kasza Tibi készített el. "Nem tagadom az itt együtt töltött idő összehozott bennünket , és a kapcsolatunk túlnőtt a barátságon, együtt töltjük minden percünket, de még korai lenne nagy jóslatokba bocsátkozni. Az idő majd mindent eldönt" - nyilatkozta a bulvárlapnak Tibi.

Ez zsír! magazin 4. adás: Kasza Tibi: "Kibújtam a disznójelmezből"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120517-ez-zsir-magazin-4-adas-kasza-tibi-kibujtam-a-disznojelmezbol.html Kasza Tibi klausztrofóbiás lett egy gyermekkori liftes kaland és egy csíkos póló miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-kasza-tibi-klausztrofiobiaban-es-panikbetegsegben-szenved.html Kasza Tibinek fuvolázott a Királynőjelölthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110707-sarka-kata-majdnem-elsirta-magat-hajdu-peter-uj-musoranak-a.html Kasza Tibi: "Szeretethiányos ember vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110625-kasza-tibi-nem-akarok-felnoni-szily-nora-interjuja.html