párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, ha a pasidnak különleges szexuális "előjátékban" lenne része? Nem kell mást tenned, mint csábítsd be magaddal a fürdőszobába, és a forró vízzel teli kádban minden egyes porcikáját masszírozd át egy speciális masszával: a kávézaccból saját kezűleg kevert bőrradírral.

Miért?

1. A vágykeltő masszázs önmagában is telitalálat a forró vízben, a kávézaccos bőrradír pedig csak még különlegesebbé varázsolja az élményt.

2. A radírozás után az elhalt hámsejtektől megszabadított bőr még érzékenyebben reagál az érintésekre: a legfinomabb nyelvérintéstől, puszitól is erotikus borzongásban lehet részed.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

3. A kávézacc - főleg, ha főzés közben csak "átcsurgattad" az őrölt kávén a vizet - gazdag értékes hatóanyagokban, a kávénak finom, fűszeres illata van, a koffein pedig élénkítő hatású.

Így készíts kávézaccos bőrradírt:

- 10 dkg kávézacc
- 2-4 evőkanál tej
- 1 kiskanál méz
- annyi olaj (lehet olíva, kókuszzsír, de akár sima babaolaj is), hogy jól kenhető masszát kapj

A frissen főzött zacchoz kevesebb hozzávaló is elég, a kissé száraz (pl. a reggeli kávézásból maradt) zacc viszont lehet, hogy több olajat igényel.

Mire figyelj?

Ne használd a bőrradírt, ha sérült vagy gyulladt a párod bőre, illetve ha érzékeny valamelyik összetevőre (pl. a mézre).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.