Nyomorultak színésznő Amanda Seyfried Dominic Cooper Golden Globe-díj Ryan Phillippe Eddie Redmayne Hugh Jackman szakítás Josh Hartnett napi hím kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az utóbbi időben igencsak nagy csábításba kezdett A nyomorultak sztárja, Amanda Seyfried. Most azonban úgy tűnik, senki sem szeretne megállapodni a 27 éves lány mellett.

Különösen nyomorultul érezheti magát a bőrében Amanda Seyfried, akiről legutóbb azt írtuk, hogy mindenkit elcsábít. A valóságban azonban csak próbálkozik a fiatal lány, valamiért ugyanis senki sem marad mellette. A január 13-ai Golden Globe-díjátadó afterpartiján például filmbéli partnerével, a Mariust alakító Eddie Redmayne-nel bulizott, születésnapján pedig az egyébként boldog házasságban élő Hugh Jackmannal csókolózott. Jackmanról és Redmayne-ről is különösen szexi összeállítást nézhetsz meg a Napi hím oldalon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő, akinek kapcsolata Josh Hartnett-tel már majdnem egy éve tönkrement, igen sok hírességgel kavart az elmúlt időszakban. Randizott a Mamma Mia! című filmből ismert Dominic Cooperrel, valamint Ryan Phillippe-pel is. A kicsit Taylor Swift hódításaira emlékeztető történet egyelőre nem bővelkedik sikerekben, a színésznő ugyanis úgy tűnik, senkinek sem kell.

"Elkötelezett vagyok Finn iránt, ő a másik felem" - nyilatkozta a fiatal lány. A gond csak az, hogy Seyfried lelki társa nem más, mint egy kuvasz. Jelenleg tehát a kutya az egyetlen srác Amanda életében, aki párkapcsolati sikertelenségei miatt már a vörös szőnyegen is kellemetlenül érzi magát, írja a Female First.

Szex nyilvánosan - Te bevállalnád? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130128-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-masok-szeme-lattara.htmlHugh Jackman kosztümben szexelhttp://www.life.hu/szeress/20130128-hugh-jackman-amerikai-szinesz-kosztumben-szexel-felesegevel-deborrahlee-furnessszel.htmlPasivélemény: Ezért jó, ha maszturbál a nő (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130128-szex-szerelem-maszturbalas-pasivelemeny-maszturbalo-nok-begerjedt-pasik.htmlMaszturbációs kisokos csajoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130123-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-maszturbacios-kisokos-csajoknak.htmlSzexuális zaklatással vádolták meg Stallonéthttp://www.life.hu/szeress/20130127-szexualis-zaklatassal-vadolta-meg-feltestvere-sylvester-stallone-szineszt-aki-dollarmilliokat.htmlÉrzéki inspirációk bátraknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-hazon-kivul-erzeki-inspiracio.htmlErdei Zsolt békében vált el feleségétőlhttp://www.life.hu/szeress/20130126-erdei-zsolt-bokszolo-felesegevel-arabellaval-valo-kapcsolatarol-adott-interjut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.