Szexszel nyugtatja magát Beyoncé

szex díva Super Bowl Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy Beyoncé a Super Bowl döntőjének félidejében énekel, egyre-másra derül fény intim titkaira. Az énekesnő a minap többek között azt is elárulta, hogy szexszel nyugtatja le magát.

Beyoncéről a napokban elképesztő mennyiségű pletyka látott napvilágot a Super Bowl miatt. Már most arról suttognak, hogy a díva 2013-ban az új lemez kiadása mellett világ körüli turnéra indul. A minap arról is mesélt, hogy 2012 januárjában született kislánya, Blue Ivy elkezdett beszélni. A legutóbbi hírek pedig még ennél is intimebbek: Beyonce a Super Bowl eseményhez kapcsolódó sajtótájékoztatón kotyogta el, hogy amikor ideges, akkor férje, Jay Z társaságát keresi, hogy szeretkezzenek egy jót - írja a FemaleFirst bulvárlap.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem csoda, ha az énekesnőnek pattanásig feszültek az idegei: hónapok óta készül a fellépésre, amelyet becslések szerint 150 millió ember követ majd világszerte. Az amerikai futball döntő kisebb nemzeti ünnepségnek számít, a világ egyik legjobban várt sporteseménye. A döntő előtt és a döntő félidejében tartott show-nak nem sport-, hanem poptörténelmi jelentősége van. Aki itt fellép, arról biztosan beszélni fognak egy ideig. Nem csoda, ha a szülési szabadságáról visszatérő Beyoncé is ezt az eseményt ragadta meg ahhoz, hogy újra megkerülhetetlen téma legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.