Most, hogy Beyoncé a Super Bowl döntőjének félidejében énekel, egyre-másra derül fény intim titkaira. Az énekesnő a minap többek között azt is elárulta, hogy szexszel nyugtatja le magát.

Beyoncéről a napokban elképesztő mennyiségű pletyka látott napvilágot a Super Bowl miatt. Már most arról suttognak, hogy a díva 2013-ban az új lemez kiadása mellett világ körüli turnéra indul. A minap arról is mesélt, hogy 2012 januárjában született kislánya, Blue Ivy elkezdett beszélni. A legutóbbi hírek pedig még ennél is intimebbek: Beyonce a Super Bowl eseményhez kapcsolódó sajtótájékoztatón kotyogta el, hogy amikor ideges, akkor férje, Jay Z társaságát keresi, hogy szeretkezzenek egy jót - írja a FemaleFirst bulvárlap.

Forrás: AFP

Nem csoda, ha az énekesnőnek pattanásig feszültek az idegei: hónapok óta készül a fellépésre, amelyet becslések szerint 150 millió ember követ majd világszerte. Az amerikai futball döntő kisebb nemzeti ünnepségnek számít, a világ egyik legjobban várt sporteseménye. A döntő előtt és a döntő félidejében tartott show-nak nem sport-, hanem poptörténelmi jelentősége van. Aki itt fellép, arról biztosan beszélni fognak egy ideig. Nem csoda, ha a szülési szabadságáról visszatérő Beyoncé is ezt az eseményt ragadta meg ahhoz, hogy újra megkerülhetetlen téma legyen.

Ordíts az ágyban és élvezz nagyobbat! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130203-szex-felmeres-szerint-jobb-lesz-a-szex-ha-hangos-valaki.html 5 dolog, amit a pasik utálnak az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.html Így szexelj bármely Facebook-ismerősöddel!http://www.life.hu/szeress/szex/20130202-egyejszakas-szex-barmely-facebookismerosoddel-egy-applikacio-segitsegevel.html Pasivélemény: Mit várnak a nők a pénisztől? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130130-szex-szerelem-parkapcsolat-mit-varnak-a-nok-a-penisztol.html A tökéletes fallosz titka (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-a-tokeletes-fallosz-titka-amit.html Pasivélemény: Nyilvános szex, forró élvezet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-nyilvanos-szex-forrobb-elvezet-18.html Szex nyilvánosan - Te bevállalnád? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130128-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-masok-szeme-lattara.html