Remekül mutat egymás mellett Bradley Cooper és Jennifer Lawrence.

A két sztár a Napos oldal című film forgatásán ismerte meg egymást közelebbről. A filmben szikrázott közöttük a levegő, és remekül mutattak egymás mellett a vásznon. Azóta persze felröppentek a pletykák, hogy a két színész között jóval több van, mint barátság, de ezt mindketten cáfolták. Pedig Bradley szíve szabad: tavaly év végén szakított a gyönyörű színésznővel, Zoe Saldanával.

Forrás: AFP

A köztük lévő 16 év korkülönbség semmit sem számít, hiszen Jennifer egy igazán komoly lány: nem bulizik, nem éli a fiatal sztárok vad életét. Bradley pedig Hollywood egyik legnagyobb nőcsábásza, de már vágyik arra, hopgy megállapodjon. Szerintünk szép pár lennének!

 

Pasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.html Dobd fel a szexet szexmüzlivel!http://www.life.hu/szeress/20130219-szexmuzlit-dobtak-piacra-ami-javitja-es-serkenti-a-szexualis-eletet.html Itt él a legtöbb facér pasihttp://www.life.hu/szeress/20130218-a-szingli-ferfiak-es-szingli-nok-szama-ezekben-a-varosokban.html Eljegyzési gyűrűt villantott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20130220-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-gyemantgyurut-hord-az-ujjan-talan-romain.html Titkos viszonyok - Csald meg a párod? (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130219-szex-szerelem-parkapcsolat-csald-meg-a-parod.html