A svájci hóhatár felett eléggé hideg van, ezért nem árt legalább a lelkünket felmelegíteni. Így gondolta ezt Harry herceg is, aki nyilvánosan kezdett csókcsatába barátnőjével, Cressida Bonasszal.

A fülig szerelmes párocska már a sípályán nagy ölelkezésbe kezdett. Harry úgy szorította magához a szőke modellt, mintha soha többé nem akarná elengedni szerelmét. Hiába, hosszú volt az a katonai szolgálat!

Forrás: Northfoto

De az még csak az előjátéka volt egy sokkal forróbb éttermi jelenetnek. A szemtanúk szerint Harry és barátnője úgy csókolóztak, mint két tini a mozi hátsó sorában. A síelős képeket itt nézheted meg! Az sem hozta őket zavarba, hogy az asztal szemben lévő részén közben Harry nagybátyja, András herceg és családja ünnepelte a férfi 53. szülinapját.

"Nem hittünk a szemünknek! Egyáltalán nem voltak diszkrétek. A yorki herceg és felesége ott ültek az asztal másik végén, direkt az ellenkező irányba néztek, és próbáltak illedelmes párbeszédet folytatni egymással" - mesélte egy szemtanú.

Persze Harrynek voltak már ennél forróbb éjszakái is!

Pasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.html Dobd fel a szexet szexmüzlivel!http://www.life.hu/szeress/20130219-szexmuzlit-dobtak-piacra-ami-javitja-es-serkenti-a-szexualis-eletet.html Itt él a legtöbb facér pasihttp://www.life.hu/szeress/20130218-a-szingli-ferfiak-es-szingli-nok-szama-ezekben-a-varosokban.html Eljegyzési gyűrűt villantott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20130220-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-gyemantgyurut-hord-az-ujjan-talan-romain.html Máris új hódolója akadt Britney Spearsnekhttp://www.life.hu/szeress/20130219-britney-spears-amerikai-enekesno-uj-hodoloja-egy-teljesen-hetkoznapi-figura.html Ezért szeretik a férfiak a nagy mellekethttp://www.life.hu/szeress/20130218-ezert-szeretik-a-ferfiak-a-nagy-melleket-kulonos-kutatasba-kezdett.html