Harry herceg szemérmetlenül csókolózott barátnőjével

étterem párkapcsolat herceg csókolózás szerelem síelés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svájci hóhatár felett eléggé hideg van, ezért nem árt legalább a lelkünket felmelegíteni. Így gondolta ezt Harry herceg is, aki nyilvánosan kezdett csókcsatába barátnőjével, Cressida Bonasszal.

A fülig szerelmes párocska már a sípályán nagy ölelkezésbe kezdett. Harry úgy szorította magához a szőke modellt, mintha soha többé nem akarná elengedni szerelmét. Hiába, hosszú volt az a katonai szolgálat!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

De az még csak az előjátéka volt egy sokkal forróbb éttermi jelenetnek. A szemtanúk szerint Harry és barátnője úgy csókolóztak, mint két tini a mozi hátsó sorában. A síelős képeket itt nézheted meg! Az sem hozta őket zavarba, hogy az asztal szemben lévő részén közben Harry nagybátyja, András herceg és családja ünnepelte a férfi 53. szülinapját.

"Nem hittünk a szemünknek! Egyáltalán nem voltak diszkrétek. A yorki herceg és felesége ott ültek az asztal másik végén, direkt az ellenkező irányba néztek, és próbáltak illedelmes párbeszédet folytatni egymással" - mesélte egy szemtanú.

Persze Harrynek voltak már ennél forróbb éjszakái is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.