Tiger Woods, a világ egyik legjobb golfozója hivatalosan is elismerte, hogy egy párt alkot Lindsey Vonn olimpiai bajnok alpesi sízővel.

A két amerikai sztársportoló egyaránt Facebook-oldalán közölte rajongóival a hírt. "Talán nem árulok el titkot azzal, hogy együtt vagyok Tiger Woodsszal" - írta a 28 esztendős síző. A 37 éves golfsztár azt írta, egy ideje már barátságban volt Vonn-nal, s az utóbbi hónapokban kapcsolatuk szorosabb lett, így most egy párt alkotnak. A bulvársajtó az elmúlt hónapokban többször is cikkezett - fotókkal alátámasztva - a két sztár közötti viszonyról.

Forrás: Facebook/Tiger Woods

Forrás: MTI

"Minden kifolyik belőlem" - Olvasói ondógondok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-sperma-problemak-terhesseg-es-az-ondo-ize-gyori-szilvia-szakerto.html "Mintha erőspaprika került volna a hüvelyembe" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130318-szex-szerelem-parkapcsolat-mintha-eros-paprika-kerult-volna-a.html Bajban van Gwyneth Paltrow házasságahttp://www.life.hu/szeress/20130318-bajban-van-gwyneth-paltrow-szineszno-hazassaga-a-sztar-ferje-chris.html Síkosító-kisokos nem csak ínyenceknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-sikosito-kisokos.html Miért érdemes magyar nőt feleségül venni?http://www.life.hu/szeress/20130311-magyar-not-felesegul-venni-erdemes-sztereotipiak-es-hazassag-magyar-novel.html