Több mint ezer nővel bújt ágyba a Playboy atyja

modell Playboy házasság Hugh Hefner Casanova szerelem Crystal Harris nőcsábász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitálalt Hugh Hefner. A nyuszis magazin alapítója bevallotta, hogy több mint ezer nőt sikerült már elcsábítania. Casanovát azért még nem körözi le, de így is óriási teljesítmény!

Mindenki cipeli a hátán egykori románcait. Hugh Hefner szerelmes története azonban finoman fogalmazva is vaskos. A 86 éves Playboy-alapító egy interjúban beismerte: rengeteg nővel feküdt le, nem is tudja megszámolni pontosan, de ezer körül lehet - írja az Esquire magazin.

 AFP
AFP

Hugh Hefner és Crystal Harris

A mogul gyorsan hozzátette: amikor nős volt, nem lépett félre. Amint azonban szétment a kapcsolat, jócskán bepótolta a "lemaradást." A szórakozásnak azonban úgy tűnik, megint vége: a nőcsábász ugyanis ismét házas, immáron harmadjára. Decemberben vette el a 26 éves modellt, Crystal Harrist. Hefner pajkosan megjegyezte: mostani arájának tartogatta a legjobb formáját. Ennyi csajozás után azért ezt már nehezen hisszük el neki!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.