A legfrissebb felmérések szerint a férfiak sokkal vonzóbbnak találják a természetességet - még ott lent is.


Megdőlnek a tabuk, a szex és az erotika mindennapi életünk része, az internet elterjedésével pedig nemcsak a pasik, hanem mi hölgyek is ihletet merítünk, mi a módi az ágyban. A különféle pozitúrákon túl azonban az intim szőrtelenítés is témává vált.
Évek óta hódít az alul csupasz stílus, egy nemrég végzett kutatás szerint azonban lassan befellegzik ennek a trendnek. A felmérésben 1000 férfit faggattak arról, melyik szőrtelenítési stílust preferálják, a válaszok pedig igen meglepőek. Hölgyeim, érdemes figyelni!

Forrás: Thinkstock

A megkérdezetteknek közel a fele (43%) a "vágott és rendezett" fazont, más néven "Bermuda-háromszöget" kedveli, míg 17%-uk preferálja az úgynevezett brazil stílust. A válaszadók 15%-a a szív alakú, "Szívrohamnak" nevezett szőrpamacs mellett érvelt, 12%-uk pedig azt állítja, a nőknek elegendő mindössze néhány szőrszál odalent, ezért a "Hollywood" stílus mellett tették le a voksukat. A legkevésbé népszerű intim fazon a négyzet alakúra formázott bizonyult, szerintük nemcsak ostobán fest, de a vágyat is teljesen megöli.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Pajzánkodásba torkollott a videokliphttp://www.life.hu/szeress/20130409-lifenight-szexbe-torkollott-nicki-minaj-enekesno-es-lil-wayne-rapper.html A torz apakép gátolhat a pártalálásban?http://www.life.hu/szeress/20130408-majsai-laszlo-szakerto-segit-abban-mennyire-van-hatassal-a-valas.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Elárulta a hosszú házasság titkát Will Smithhttp://www.life.hu/szeress/20130405-jada-pinkettsmith-szineszno-elarulta-hogy-ferje-will-smith-barmit-megtehet.html