Nyomozol utána a munkahelyén, meglesed az üzeneteket a telefonján - veled is előfordult már, hogy beleestél a féltékenység csapdájába, és ahelyett, hogy nyíltan beszéltetek volna a problémáról, hibát hibára halmoztál? Ha a válaszod igen, akkor olvasd el a Life.hu férfivéleményeit a témában. Van olyan pasi, aki ugyanis egyből tudja, ha figyelik, míg a másik azt vallja, hogy jobb az őszinteség. 

Nem könnyű annak a nőnek, aki mellett olyan férfi van, aki minden cselekedetével okot ad arra, hogy a kedvese féltékeny legyen rá. Ebben az esetben egyet tehetsz: amíg meg nem bizonyosodtál teljesen az igazságról, hallgatsz, és ha már elegendő bizonyíték van a kezedben, szépen tálalod a pasinak, hogy rájöttél: pontosan tudod, hogy harmadik fél is van a dologban. Addig azonban ne tedd nevetségessé magad.

Forrás: Thinkstock


Viktor, ügyvéd (35)
"Több kapcsolatomban is előfordult, hogy egyszerre több vasat tartottam a tűzben, és ha jól emlékszem, talán kétszer buktam le. Az a pasi, aki ezt szenvedéllyel űzi, ki tudja finomítani azokat a módszereket, amelyekkel szinte kizárt, hogy a nő rájöjjön: megcsalják. Valamit sejt a párom? A legtöbb esetben egy kis plusz figyelem hónapokra elaltatja a gyanakvását: finom vacsora, extra szex, néhány szeretgetős SMS, és megy minden tovább a maga útján. Csak idejében el kell csípni, ha azon jár az esze, hogy én vajon mit csinálhatok."

Joci, sportmenedzser (32)
"A barátnőmmel nagyon fiatalon jöttünk össze, és a kapcsolatunk elején - valószínűleg a tapasztalatlanságunk miatt - nehezen kommunikáltunk egymással. Nem mertük megfogalmazni az érzéseinket. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ő egyre jobban bezárkózik. Többször értem haza úgy egy egész napi kimerítő munka után, éhesen, ölelésére vágyva, hogy sírva kuporgott a kanapén. Hetekig ment így a dolog, míg végül kiszedtem belőle: azt hitte, hogy megcsalom. Mik voltak a 'bűnjelek'? Például az, hogy későn jártam haza, fáradt voltam, és hogy egyszer látta, hogy egy fiatal lány száll ki a buszmegállónál a kocsimból. Igen, nagy 'hibát' követtem el: a kollégám párját, hogy időben hazaérjen a kisbabájához, elszállítottam a buszmegállóig. Szandra meg jól összerakta a gyanús elemeket. Majdnem ráment a kapcsolatunk. Azóta viszont felvállaljuk az érzéseinket, és megosztjuk egymással, ha van valami bajunk. Hatalmas tanulság volt az eset."


Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!A társkereső nők legnagyobb csapdáihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130524-szex-szerelem-parkapcsolat-ordogi-kor-avagy-a-tarskereso-nok.html Ismerd fel, ha bántalmazó a társad!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130522-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-fel-a-bantalmazot.html "Zokogva hívott fel" - Fóbiák az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130521-szex-szerelem-parkapcsolat-zokogva-hivott-fel-fobiak-az-agyban.html Túlélhető-e a távkapcsolat? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-tulelhetoe-a-tavkapcsolat-pasik-vallomasai.html 4 dolog, ami tilos, ha ismerkedni szeretnélhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110804-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-ne-vess-be.html Férfi-mátrix: Te melyik típusra gerjedsz?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130514-szex-szerelem-parkapcsolat-a-ferfimatrix-te-milyen-tipusra-gerjedsz.html