esküvő Madeleine hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel azután, hogy felbontotta előző eljegyzését, férjhez megy Madeleine svéd hercegnő. Az esküvőt Christopher O'Neill brit-amerikai pénzügyi menedzserrel szombaton tartják Stockholmban.

A fiatal és sikeres hercegnőt még 2009 nyarán jegyezte el egy stockholmi ügyvéd, az esküvőből azonban végül nem lett semmi, a következő év áprilisában felbontották az eljegyzést. A híresztelések szerint a férj síelése alatt csalta meg Madeleine-t. Amikor a palota bejelentette az eljegyzés felbontását, az akkor 27 éves hercegnő már egy New Yorkba tartó repülőn ült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Madeleine hercegnő New Yorkban sokáig kereste hivatását, művészettörténetet és etnológiát tanult, jogi és dizájnkurzusokat hallgatott. Jelenleg a World Childhood Foundation jótékonysági alapítványnál dolgozik. A gyermeksegélyezési szervezet anyja, Szilvia királyné kezdeményezésére jött létre. A hercegnő New Yorkban találta meg jövendőbelijét, elmondása szerint Christopher O'Neill-lel kezdetben csak barátok voltak. A Londonban született, vagyonos pénzügyi menedzserről viszonylag keveset tudni, hobbijai között szerepel a síelés, a golf, a tenisz, és a Chelsea futballklub szurkolója.

A szombati esküvőn a pár lovas kocsin gördült végig Stockholm utcáin. Madeleine egy álomszép Valentino ruhában vonult az oltárhoz. Az ünneplést követően a pár visszatér New Yorkba, hogy ott éljenek, távol a svéd királyi udvar zajától. O'Neill nem kap hercegi címet és a továbbiakban is üzleti ügyeivel foglalkozik.

Forrás: MTI

Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.htmlÍgy nő Katalin pocakja - fotókhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-igy-no-katalin-hercegno-pocakja-terhessege-8-honapjaban-jar.htmlCsúnyán lepipálta Katalin Kate Mossthttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-katalin-hercegno-kate-moss-modellt-is-megelozve-az-elso-szamu.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.