Madeline hercegnő protokoll botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine svéd hercegnő gondoskodik arról, hogy legyen miről csámcsognia a médiának. A hercegnő legutóbb komolyan megszegte az udvari protokollt.


AFP
AFP

"Nem hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a képeket. A hercegnő legutóbb nyilvánvalóan átlépett egy határt" - adta hírül a neves Svensk Damtidning svéd lap, aki utalt arra is, hogy bár régimódinak tűnhet ez a szabály, mégis be kell tartani, mert ezt kívánják az ország érdekei. Az udvar hivatalosan ugyan nem magyarázta meg Madeleine "tettét", de abban mindenki biztos, hogy a szülők, Szilvia és Károly Gusztáv elbeszélgetnek majd a lányukkal.

Persze a legtöbben rögtön feltették a kérdést, vajon miért ment a szabályokkal szembe a szép hercegnő? Nem csodálnánk, ha Madeleine-nek elege lett volna a szigorú szabályokból, és öntörvényű nő lévén új szabályokat alkotna a saját életébe. A fiatal nő korábbi kapcsolatai sem bírták a szigorú kereteket: nagy szerelme, a kékvérű Jonas Bergström állítólag más nőkkel hetyegett, és a prostituáltakat sem vetette meg.


Kiborult a Megasztár énekese a díva halála miatthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120215-megasztar-szecsodi-karcsi-kiborult-whitney-houston-halala-miatt.htmlNagyon lepukkant a gyereksztár - Hogyan süllyedt idáig?http://www.life.hu/tested-lelked/20120210-nagyon-lepukkant-a-gyereksztar-hogyan-sullyedt-idaig.html"Tudod, hogy te nem vagy az anyukám?" - Mese vagy valóság a reinkarnációs álom?http://www.life.hu/tested-lelked/20120213-mese-vagy-valosag-a-reinkarnacios-alom.htmlLefogyasztjuk az országot - Ez Zsír!http://www.life.hu/tested-lelked/20120208-lefogyasztjuk-az-orszagot-ez-zsir.htmlMegmutatta tökéletes testét a sztárcsemetehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120125-megmutatta-tokeletes-testet-a-sztarcsemete-kelly-osbourne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.