Mindössze néhány héttel azután, hogy feleségével újra kibékültek és rövid római vakáción andalogtak, ismét félrelépett Sean Bean.

A Trónok harca sztárját egy bárban kapták lencsevégre (a képeket megnézheted itt), ahol bort kortyolgatva ölelgetett és csókolgatott szenvedélyesen egy fiatal szőke nőt. Sean-nak biztosan a szőke a típusa, hiszen az ismeretlen hölgy nagyon hasonlít a feleségére.

Forrás: AFP

A dolog azért nagyon meglepő, hiszen a sármos színész mindent elkövetett júniusban, hogy a nagyközönség előtt is bizonyítsa: feleségével ismét egy párt alkotnak és tökéletes a boldogságuk. Egymásra találásukat egy római vakációval ünnepelték meg. Úgy tűnik azonban, hogy egymásra találásuk nem tartott sokáig, ha Sean máris más karjaiban keresi a boldogságot.

Ezért ne kérdezz a férfitól fölöslegesenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130830-szerelem-parkapcsolat-ezert-ne-kerdezz-a-ferfitol-foloslegesen.html Clint Eastwood második feleségétől is válikhttp://www.life.hu/szeress/20130830-clint-eastwood-szineszrendezo-es-felesege-dina-17-evnyi-hazassag-utan.html Pofonnal ért véget a lánykéréshttp://www.life.hu/szeress/20130828-lifenight-pofonnal-ert-veget-a-lanykeres-video.html 5 tabu kérdés, amit ne tegyél fel, ha friss a kapcsolathttp://www.life.hu/szeress/szex/20130829-szex-szerelem-parkapcsolat-kerdezni-szabad.html Így jártam a netes randikkal - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130828-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-jartam-a-netes-randikkal-.html