A világbajnok úszó és férje, aki egyben az edzője, hazaértek nászútjukról és elkezdték az edzést Budapesten. Különleges jegygyűrűjükkel is eldicsekedtek.

A mézeshetek után újra itthon van Hosszú Katinka és férje. Ahogy a Life.hu is megírta, kiváló sportolónk augusztus végén ment hozzá szerelméhez, Shane Tusuphoz a Seychelles-szigeteken. Nem sokkal később pedig már megmutatta azt is, milyen ruhában mondta ki az igent.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Katinka és Shane

A friss házasok a fővárosi Császár-Komjádi Sportuszodában edzettek, ahol megmutatták gyönyörű jegygyűrűiket is. Az ékszert a sors is nekik szánta: Amerikából rendelték meg, ahonnan Katinka anyósa hozta haza. Márkája pedig Shane, csakúgy, mint férje neve.

 

Férjhez ment Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/szeress/20130823-hosszu-katinka-hozzament-edzojehez-shane-tusuphoz-a-seychelleszigeteken.html Ma este férjhez megy Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/szeress/20130822-hosszu-katinka-es-shane-tusup-ma-mondjak-ki-a-boldogito.html Hosszú Katinka ismét világcsúcsot úszotthttp://www.life.hu/legykepben/20130811-hosszu-katinka-vilagcsuccsal-jutott-dontobe-100-vegyesen-a-rovidpalyas-vilagkupasorozaton.html Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130804-vizes-vb-hosszu-katinka-aranyermes-400-meter-vegyesen.html Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-vizes-vb-hosszu-katinka-uszono-aranyermes-200-meter-vegyesen.html