Összetört szakítása miatt Kylie Minogue

modell párkapcsolat popénekesnő Egyesült Királyság Kylie Minogue Ausztrália szerelem The Voice szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a The Voice zsűritagjának ötéves kapcsolata. A hírek szerint Kylie-t nagyon megviselte a szakítás Andrés Velencoso spanyol modellel.

Vége a találgatásoknak: szakított barátja Kylie Minogue-gal. Andrés Velensco majdnem öt év együttjárás után vetett véget a kapcsolatnak. Az elmúlt hónapokban egyre többet cikkeztek a The Voice zsűritagja és a spanyol származású modell válságban lévő viszonyáról, amely a hírek szerint meglehetősen ingoványos talajon állt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Véget ért Kylie Minogue és Andrés Velencoso kapcsolata

A források szerint leginkább a zsúfolt munkarend okolható a szakításért: míg az ausztrál popdívának minden idejét kitöltötte tizenkettedik albuma és a brit tehetségkutató körüli munkák, addig Andrést színészi ambíciói foglalták le.Bár Kylie-t nagyon megviselték a történtek, az énekesnő szóvivője szerint a páros jóban maradt egymással.

Szakítások a sztárvilágban: 2013 a válások éve?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130912-szerelem-parkapcsolat-szakitas-2013-a-valasok-eve.htmlA szakítás hétpróbájahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130816-szerelem-parkapcsolat-a-szakitas-hetprobaja.htmlTúlélési taktikák szakítás utánhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130611-szex-szerelem-parkapcsolat-tippek-szakitas-utanra-tulelesi-taktikak.htmlNagyon megviselte a szakítás a színésznőthttp://www.life.hu/szeress/20130426-helen-flanagan-brit-szineszno-rossz-borben-van-miota-szakitott-focista.htmlTagadja a magyar sztárpár a szakításthttp://www.life.hu/legykepben/20130215-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras-enekesek-tagadjak-a-szakitasukrol-felroppeno.html2012 legdöbbenetesebb szakításaihttp://www.life.hu/legykepben/20121230-az-ev-legdobbenetesebb-szakitasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.