Így árulja el testük a világsztárokat

kémia Ryan Gosling színésznő színész Paul Walker Brian Austin Green Megan Fox vonzódás Golden Globe-díj kapcsolat Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a nem szóbeli kommunikációnak sok csatornája van. Beszédes a mimikánk, a tekintetünk, a hangnemünk, a hanglejtésünk, a végtagjaink mozgása, de még a testtartásunk és a térközszabályozásunk is. A Life.hu Tóth Melinda, pszichológus szakértő segítségével sztárok testbeszédét elemezte, melyből igencsak sok érdekesség derült ki.

"Nagyon sok észrevétlen apróságból tevődik össze, hogy mit árulunk el magunkról, hogy milyen benyomást keltünk a másikban. Ami biztos, hogy a testbeszédünket kevésbé vagyunk képesek szabályozni, mint a szavainkat, ezért tényleg jó eséllyel árulkodnak valódi önmagunkról. Abban viszont, hogy eldöntsük, az adott jel miről árulkodik, érdemes óvatosnak lennünk" - állítja a szakértő, aki a képen látható színészek különösebb ismerete nélkül mesélt testük jeleiről.

1. Ryan Gosling és Michelle Williams
A jóképű Mr. Gosling és Eva Mendes ugyan boldognak tűnő párkapcsolatban élnek, de nem tudtuk nem észrevenni, a színész milyen kellemesen érzi magát kolléganője, Michelle Williams társaságában. Tóth Melinda szerint itt van legkevesebb kétségünk, hogy mire véljük a képet. Hiszen egy fesztelenül, mosolygósan viselkedő párt látunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kritikák szerint Gosling és Williams istenien működtek együtt a filmben, és látszólag a bemutatóm is, hiszen remekül dolgozik köztük az ebben a műfajban elengedhetetlen kémia. A szakértő szerint azonban csak profi színészek, és nyilvánvalóan jót tesz a most bemutatandó produkciónak, ha szerelmes történetet is kanyarítanak köré. Ti mit gondoltok?

A férfi, akivel nem bánnánk egy nyári kalandot


2. Brian Austin Green és Megan Fox
A hetero férfiak szexszimbóluma és jóképű férje már a második gyermeküket várják, így persze nem volt meglepő, amikor januárban Brian elkísérte kedvesét a Golden Globe gálára. Különös test- és kéztartsáuk mellett persze nem mehetünk el szó nélkül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tóth Melinda szerint ezen a képen olyan apróságokra érdemes figyelni, hogy a férfi a száját összeszorítva mosolyog, a nő pedig kissé eltartja magát a partnerétől, miközben a kamerák előtt pózol. "Ugyanezen információk alapján biztos van, aki arra a következtetésre jut, hogy ők egy egymáshoz ragaszkodó, intim viszonyban levő pár. Hiszen olyan aranyosan egymásba kapaszkodnak. Eközben azonban a férfinak már valószínúleg elege van a fotózkodásból, a nő pedig minden idegszálával arra koncertál, hogy jó képek készüljenek róla" - derül ki az elemzéséből. "De juthatunk például arra is, hogy itt mosolyog visszafogottan ez a kedves fiatalember, átkarolja, magához húzza a partnerét, aki erre fittyet sem hányva próbál tőle eltávolodni, és csak saját külsejének hangsúlyozásával foglalkozik." Szerintetek is erről van szó?

Sztárok, akik biszexuálisként kezdték

3. Paul Walker és Jordana Brewster
Paul és Jordana a Halálos iram-filmekben játszottak együtt. Nekünk pedig nem kell feltétlenül imádnunk a gyorsautós filmeket ahhoz, hogy észrevegyük, ahogy ők ketten az első résztől kezdve egymásra néznek. Ráadásul mozdulataiban is kódolva van valami különös, érzéki kötelék.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szakértő szerint ezen a képen éppúgy lehet két egymáshoz vonzódó, első randi előtt álló fiatal, mint két barátságosan viselkedő kollega. Szerintünk azonban nem is kell egymáshoz érniük, már csak az, ahogyan a másik szemébe néznek, egyértelművé teszi a köztük lévő kölcsönös vonzalmat. Legalábbis a laikus, gyorsautós filmekben is a romantikus szálat kereső néző számára.

Ők eddig nem szexeltek? Az nem lehet!


Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.