Keira Knightley a nap cikke színésznő Jennifer Lawrence Adam Levine szex színész Paul Walker Miranda Kerr Michael Fassbender Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan sztárpárosok, akiknél egyszerűen nem értjük, miért nem jöttek még össze. A rendezők is látják, mi megy köztük, nem véletlenül teszik be őket újra és újra közös filmekbe. Vegyünk most szemügyre hét olyan duót, akik ugyan boldogan élnek odahaza a kedvesükkel, szerintünk azonban megérnének egymásnak egy kiadós ajtócsapkodást.

Bradley Cooper és Jennifer Lawrence

Hazudik mindenki, aki nem várta, hogy a már-már kínosan szexis Bradley és az ízig-vérig bombanő Jennifer összekavarjanak a Napos oldal forgatásán. Mindketten épp kiléptek korábbi kapcsolataikból, ráadásul egy intenzív, érzelmes és velejéig indulatos moziban játszották egymás megmentőit, így adta volna magát, hogy munka után is egymásnak csapja őket a feszültség. Akkortájt Jen Nicholas Houlttal, Brad pedig Zoe Saldanával szakított, mi pedig tökéletesen biztosak voltunk benne, hogy ők ketten még az Oscar-gálát megelőzően szexeltek. Annak, hogy majdnem tizenöt év van köztük, természetesen nincs jelentősége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer szerint Bradley nyálasan csókol. De ezt mi nem hisszük el!

Matthew McConaughey és Kate Hudson

Először a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt című film kapcsán gondoltuk azt, hogy igen, Matthew és Kate elképesztően jól mutatnak együtt. Majd pedig a Bolondok aranyában bizonyították be, hogy valóban elválaszthatatlanok. Tény, hogy Mr. McConaughey azóta harmadszor is apa lett, és Kate is két kisfiú anyukája, de kizárt, hogy egy olyan filmben, ahol Matthew McConaughey szőke, egész idő alatt félmeztelen és vizes, csak a kamerák előtt tették a szépet. Szerelempáfrány ide vagy oda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Íme egy szuper fotó a Bolondok aranya című filmből

Ryan Gosling és Emma Stone

Az Őrült, dilis szerelem alatt még irigyek voltunk Emma Stone-ra, amiért megérinthette Ryan nem pusztán odaphotoshoppolt kockáit, a Gengszerosztagban azonban már meg is értettük, mit keresnek ők ismét együtt a vásznon. "Vigyen el innen, hadd legyek tisztességes nő" - kérlelte Emma, Gosling azonban csak ennyit felelt: "Sajnálom, én csak ágyba akarom vinni." Hogy végül sikerült-e Ryannek a vászon után a lepedőn is megmutatnia, mire képes, egyelőre nem tudni, csak annyi bizonyos, hogy hamarosan elveszi Eva Mendest. Persze azért Emma sem panaszkodhat. A gyönyörű színésznő A csodálatos Pókember óta ugyanis egy igazi szuperhőssel, Andrew Garfielddal osztja meg az ágyát. Mi azonban bízunk abban, hogy korábban azért Ryan is hősiesen helytállt a lánynál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ryan Gosling állítólag befejezi és nem forgat többet!

Paul Walker és Jordana Brewster

A Halálos iram-filmekben szinte minden tűzforró. Az aszfalt, a motorok, a nacik és persze a csókok is. De a legégetőbb mégis az, ahogy ők ketten az első résztől kezdve egymásra néznek. Paul és Jordana mozdulataiban kódolva van valami különös, érzéki kötelék. De nem is kell egymáshoz érniük, már csak az, ahogyan a másik szemébe néznek, egyértelművé teszi a köztük lévő kölcsönös vonzalmat. Legalábbis a laikus, gyorsautós filmekben is a romantikus szálat kereső néző számára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Milyen színű Paul Walker szeme? Ja, kék!

Michael Fassbender és Keira Knightley

Akik imádják a pofátlanul jóképű és szemtelen bonvivánokat, azoknak a szenvedélyes és szégyentelen Michael Fassbender kötelező olvasmány. A tüneményes, de alulharapásos Keirával a Veszélyes vágyban játszottak együtt - a történetben éppen féktelen ösztöneiknek kellett kidomborodniuk. Fassbendernek azonban a szeme sem áll jól, ahogy nagyanyáink mondanák, és Keira is olyan vágyakozással néz rá, mint aki kérne még egy kicsit a film válogatott megaláztatásaiból. Hisszük, hogy a forgatás alatt felgyülemlett szexuális vágyat a sztároknak később sikerült megfelelően levezetniük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Keresd meg Michael Fassbender galériáját a Napi hím oldalon!

Adam Levine és Miranda Kerr

A hollywoodi húspiactól nem is annyira távol hódít a legnagyobb angyalvadász, Adam Levine. Talán a két kezünk is kevés lenne hozzá, hogy összeadjuk, a Maroon 5 énekese hány ugyanolyan Victoria's Secret lánnyal bújt már ágyba. Most azonban úgy tűnik, nem hajtja tovább a modelleket, hanem feleségül veszi jelenlegi, tizenkettő egy tucat barátnőjét, az angyali Behati Prinsloo-t. Ha már a neves fehérneműcég több képviselője is Adamről suttog az öltözőben, felmerül a kérdés, hogy miért csak a gyönyörű Miranda Kerr maradt ki eddig a sorból. A válasz, amit keresünk, hogy a bájos, eperarcú Miranda egy többé-kevésbé harmonikus párkapcsolatban él Orlando Bloommal. És inkább tökéletes kisfiukkal, Flynnel tölti az idejét, mintsem azt lesi, Levine mikor bukkan fel valamelyik divatbemutatón. Mi azért el tudjuk képzelni őket együtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cuki kislány volt Miranda Kerr. Kattints a gyerekkori fotóért!

Harry herceg és Pippa Middleton

Harry és Pippa, azon kívül, hogy jól mutatnak egymás mellett, sok mindenben hasonlítanak. Például mind a kettő hatalmas partyállat. A herceg tavaly nyáron igencsak sokat parádézott meztelenül, Katalin húga pedig könyvet is írt a buliszervezésről. Pippa év elején ugyan megtalálta azt a brókert, akihez nyilván nem a pénzéért menne hozzá, Harry pedig Cressida Bonas fejét szeretné végre bekötni, a lány azonban hajthatatlan. Annak ellenére, hogy Vilmos öccse a legjobb parti a Brit-szigeten, a 24 éves Cressida kijelentette, túl fiatal még ahhoz, hogy hercegné legyen. Szerintünk azonban a felfelé kapaszkodó Pippa kapva kapna egy ilyen ajánlat után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Továbbra is mindenki Pippa-popsit akar!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Magyar lány lesz a holland herceg feleségehttp://www.life.hu/szeress/20130813-jaime-bernardo-holland-herceg-eljegyezte-magyar-baratnojet-viktoria-cservenyakot.htmlMegnősült Britney Spears gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130812-britney-spears-popsztar-volt-ferje-kevin-federline-elvette-victoria-princet.htmlLagzi helyett bulit szervezett Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130811-jennifer-aniston-jegyese-justin-theroux-szuletesnapjan-rengeteg-sztar-jelent-meg.htmlEljegyezték Ashley Tisdale-thttp://www.life.hu/szeress/20130810-ashley-tisdale-szinesznot-a-high-school-musical-sztarjat-eljegyeztek.htmlValóra vált egy igaz szerelem a Szigeten - videóhttp://www.life.hu/szeress/20130809-ket-szerelmes-talalkozasa-a-szigeten-miutan-egy-evig-nem-lattak.htmlMichael Douglas válni akarhttp://www.life.hu/szeress/20130808-michael-douglas-szerint-felesege-catherine-zetajones-felelos-torokrakjaert-es-valni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.