Bálint Antónia meglepő őszinteséggel ír könyvében a zenészhez fűződő kapcsolatáról.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bálint Antónia nemrég bevallotta: annak idején gyermeket várt Szandi férjétől. Aktfotó-karrierjét pedig Bogdán Csaba biztatására kezdte el, aki számtalanszor megalázta hároméves kapcsolatuk alatt - árulta el Toncsi a Blikknek.

Forrás: www.facebook.com

"Egyik este, vagy inkább hajnalban, felhívtam, hogy indulok haza, mire ő közölte, hogy már nem lakom nála. Majdnem kiesett a telefon a kezemből. Ott álltam az éjszaka közepén, nem volt nálam semmi cucc, és nem volt hová mennem. Három hónap alatt nagyon kikészültem. Azt is megtettem, hogy bekopogtam Csabához az éjszaka kellős közepén, és nagyon megalázó helyzeteket éltem át. Volt olyan, hogy egy lány nevetgélt a lakásában, és amikor ajtót nyitott, elküldött, hogy neki most 'más dolga van'. Úgy éreztem, belehalok. Egy másik alkalommal beengedett a lakásba, akkor éppen 'én voltam a dolga'. Dolga végeztével pedig kitessékelt a lakásból. Azt hittem, elsüllyedek a szégyentől" - mesélte Toncsi.

Ne így kezdj új életet a pornózás utánhttp://www.life.hu/szeress/20131107-krasznai-tunde-xfaktor-avagy-igy-kezdj-uj-eletet-a-pornos.html Megnősül Kozsóhttp://www.life.hu/szeress/20131109-felesegul-veszi-kozso-keirat.html Csobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.html Táncolj gésagolyókkal a hüvelyedben! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.html Több házimunka, több szex?http://www.life.hu/szeress/20131108-tobbet-szexelnek-azok-a-ferfiak-akik-ferfiasnak-tartott-hazimunkat-vegeznek.html