Szex helyett házimunka és gyerekkel alvás - elkészült a híres erotikus könyv humoros változata a házasságban élők számára.

Vicces és lehangoló egyszerre a Kámaszútra folytatásának szánt kézikönyv, amely a házas élet legtöbbször megfeneklett szexuális életét mutatja be. Az erotikus (vagy kevésbé erotikus) könyv olyan humoros fantázianévre hallgató pózokat vonultat fel, mint a "Mosogatógép pozíció" (közös esti mosogatás) vagy "Megszakított közösülés"(gyerekkel alvás). A könyv írója és illusztrálója, Simon Rich humoros leírásokkal teszi még személetesebbé a házasok komikus-tragikus szexéletét. Ki ismert magára? Ha kíváncsi vagy a többi humoros "pózra", kattints ide és nézd meg a szerző oldalán!

Forrás: http://marriedkamasutra.com

A hét szexpóza: piros lámpás kényeztetés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131113-a-het-szexpoza-piros-lampas-kenyeztetes-oralis-szex-az.html Tóth Vera nem veti meg az egyéjszakás szexethttp://www.life.hu/szeress/20131113-a-fem3-maskeppen-cimu-musorban-joshi-bharatnak-meselt-toth-vera.html Paradicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html Istenes Bence ördög vagy szexisten?http://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-es-csobot-adel-szakitasa-utan-osszegyujtottuk-az-rtl.html Szex helyett Facebookozik a magyarhttp://www.life.hu/szeress/20131112-meglepo-eredmeny-szuletett-egy-felmeres-kapcsan-van-akinek-fontosabb-a.html