Paul Walker jóságáról és segítőkészségéről már sokat hallottunk, leginkább annak kapcsán, hogy tragikus balesete is az általa rendezett jótékonysági rendezvénye után következett be. A színész, ahol csak tudott, segített, és nem csak a bajba jutottaknak és a rászorulóknak, hanem mindenkinek. Megható történet következik.

Paul Walker a saját jótékonysági alapítványának gálájáról távozva szenvedett halálos baleset, éppen egy hete. Barátja, Vin Diesel szívszorító üzenetben búcsúzott tőle, az Origo pedig egyenesen így ír rólaOlyan volt, mint Diana hercegnő, csak férfiban.

Forrás: AFP

Hogy mennyi igaz a Her.ie ír női magazin cikkéből, nem tudni, Walker nagylelkűségét ismerve azonban koránt sem olyan hihetetlen a történet. A Szexpázsit blog Paul szerelméről, Jasmine-ról, és kislányáról, Meadow-ról szóló cikkéből kiderül, hogy a színész azt tervezte, megkéri fiatal barátnője kezét. Így hihető, hogy halála előtt nem sokkal egy ékszerüzletben volt dolga.

Itt volt fültanúja egy olyan beszélgetésnek, ahol egy lány kiválasztotta a számára legjobban tetsző gyűrűt, a párja azonban, aki ráadásul egy Afganisztánból hazatért katona, nem engedhette meg magának a kiválasztott darabot. Walker ezt követően szólt az ékszerésznek, hogy szeretné kifizetni a gyűrűt, de csakis azzal a feltétellel, hogy kiléte titokban marad. A pár persze kíváncsi volt, ki tett velük csodát, az alkalmazottak azonban nem fedték fel a sztárt. Csak most, a halála után tették közzé, ki vásárolta valójában az eljegyzési gyűrűt.

A CBS információi szerint Paul Walker nagylelkűsége nem ismert határokat. A Life.hu egy fotógalériával, a Halálos iramban filmek stábja pedig azalábbi megható videóval búcsúzott ettől a negyszerű embertől: