Egy angol producer figyelt fel Varga Viktorra, a fiú a szigetországban csinálhatna karriert. Ahhoz azonban itt kell hagynia kedvesét, a beteg Cinthyát.

"Feltöltöttem több külföldi fórumra a Cinthyának készített dalomat az elérhetőségemmel együtt, mire nem sokkal később egy londoni producertől kaptam egy levelet. Azt írta, hogy tehetségeket és zeneszerzőket keres, és bennem lát fantáziát. Szerinte Angliában sztár lehetnék, ami, be kell valljam, nagyon kecsegtetően hangzik. Már korábban is eljátszottam a gondolattal, hogy jó lenne külföldön karriert csinálni, amelynek lehet, hogy most jött el az ideje. Egyelőre azonban még egyeztetés alatt van a dolog, de ha minden a tervek szerint halad, akkor hamarosan kiutazom, és megbeszéljük a producerrel a részleteket" – mesélte a Blikknek Viktor, akinek szerelme, a rákbetegséggel küzdő Cinthya Dictator nem repesett az örömtől, amikor meghallotta a hírt.

Forrás: Tv2

"Cinthya nem örült neki túlságosan, hiszen ő nem tudna velem jönni. A kezelések miatt neki mindenképpen itthon kell maradnia, ráadásul még egyetemre jár. Ha valóban összejön az angliai karrier, akkor majd utazgatni fogunk egymáshoz. Néhány óra alatt haza tudok jönni, bár tudom, hogy a távkapcsolatnak mennyi árnyoldala van" – tette hozzá Viktor.

"Amikor hallottam erről a lehetőségről, megijedtem kicsit, ugyanis nem tudnám elképzelni, hogy Viktorral külön legyünk. Persze számomra is fontos a karrierje, de jobban örülnék, ha inkább itthon folytatná a pályáját"reménykedett Cinthya.