Belevették egy titkárnő szerződésébe, hogy hetente egyszer le kell feküdnie főnökével. A helyszín Olaszország, a dátum napjainkban.

Elképesztő! Egy olaszországi régió kulturális tanácsosa feketén-fehéren belevette titkárnője szerződésébe, hogy a nő heti egyszer kényeztesse őt szexuálisan – írja a hvg.hu a Repubblica.it cikkére hivatkozva. 

Forrás: Thinkstock

A lap meg is nevezi az illetőt: a Popolo della Libertá nevű párt 53 éves, Luigi De Fanis nevű politikusáról van szó. A cikk szerint az írásban rögzített szexuális szolgáltatásért meg is fizették a 32 éves titkárnőt, évi 36 ezer eurót kapott az állásért. A nő otthon is tartott egy példányt a szerződésből. Aztán egy korrupciós ügyben megjelent a lakásán a rendőrség. Ekkor a nő gyorsan összetépte a dokumentumot, de a szemetesben talált darabokból így is rekonstruálták azt, majd kihallgatásakor elismerte, hogy tényleg szexuális szolgáltatásra szerződött. Azt állította, nem merte visszautasítani a kontraktust, a kenőpénzek elfogadását pedig, amellyel vádolják, nem ismeri el.