rendőrség szerződés főnök szexuális szolgáltatás titkárnő fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belevették egy titkárnő szerződésébe, hogy hetente egyszer le kell feküdnie főnökével. A helyszín Olaszország, a dátum napjainkban.

Elképesztő! Egy olaszországi régió kulturális tanácsosa feketén-fehéren belevette titkárnője szerződésébe, hogy a nő heti egyszer kényeztesse őt szexuálisan – írja a hvg.hu a Repubblica.it cikkére hivatkozva.

Forrás: Thinkstock

A lap meg is nevezi az illetőt: a Popolo della Libertá nevű párt 53 éves, Luigi De Fanis nevű politikusáról van szó. A cikk szerint az írásban rögzített szexuális szolgáltatásért meg is fizették a 32 éves titkárnőt, évi 36 ezer eurót kapott az állásért. A nő otthon is tartott egy példányt a szerződésből. Aztán egy korrupciós ügyben megjelent a lakásán a rendőrség. Ekkor a nő gyorsan összetépte a dokumentumot, de a szemetesben talált darabokból így is rekonstruálták azt, majd kihallgatásakor elismerte, hogy tényleg szexuális szolgáltatásra szerződött. Azt állította, nem merte visszautasítani a kontraktust, a kenőpénzek elfogadását pedig, amellyel vádolják, nem ismeri el.

Kidobta Berki Krisztiánt Pamelahttp://www.life.hu/szeress/20131220-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitottak.htmlSztárok, akik 2013-ban újrakezdtékhttp://www.life.hu/szeress/20131218-robert-pattinson-kristen-stewart-csobot-adel-istenes-bence-is-ujrakezdte-2013-ban.htmlItthon hagyja Cinthyát Varga Vikor?http://www.life.hu/szeress/20131220-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-varga-viktor-enekes-kulfoldi-karrier-ele-nezhet.htmlA szex egy érzelemmentes, erotikafüggetlen mérőeszközhttp://www.life.hu/szeress/20131218-deaki-timea-parterapeuta-elmondja-szinglikent-vagy-parban-szexelunk-e-tobbet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.