Férfivélemény: szerelmi megújulás szilveszterkor

Forrás: Thinkstock -
boldogság karácsony eljegyzés lánykérés szeretet szerelem eljegyzési gyűrű pasivélemény kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan hozzászólás érkezett Eljegyzési gyűrű a fa alatt: gáz vagy romantikus? című cikkünk kapcsán mind a Life.hu Facebook, mint pedig Twitter-oldalára. Örömmel tapasztaltuk, hogy az urak is megszólatlak az ügyben, így pedig szakértőnk véleményén felül a férfiak álláspontját is megismerhettük. Az olvasói visszajelzésekből szemezgettünk.

Anikó

Gáz! Életem egyik legrosszabb karácsonyi ajándéka volt!

Tímea

Tudod, mikor gáz a lánykérés?! Anyáknapjakor, föleg amikor a leendő anyós orra előtt történik, miközben az már az első perctől utál. De minden más eset különleges, romantikus és megható!

Forrás: Thinkstock

Márti

Gáz!!!2010-be kaptam gyűrût a fára!!rá 2 hétre vissza adtam és azotta meg találtam életem szerelmét!!!!

András

Nem hiszem, hogy ciki lenne végül is a karácsony egy családi esemény, ami alkalmas lehet rá, hogy valakit hivatalosan is a családunk tagjai közé fogadjunk.

Kristóf

Szerintem nem megfelelő alkalom, hanem megfelelő pillanat kérdése. Legszívesebben egy közös nyaraláson tenném meg. Mondjuk egy Karib tengeri szigeten egy holdfényes séta közben a tengerparton vagy egy közös alpesi síelésen.

Katalin

Szerintem az ötlettelenség vezet sok pasit az eljegyzési gyűrűhöz...venni kéne vmit...no de mit... meg is kéne kérni már a kezét...na jó, veszek gyűrűt,..

De attól még lehet tökéletes a pillanat...

Tamás

Ha megkérném a barátnőm kezét, azt biztos, hogy nem karácsonykor tenném. Az másról szól, és valahogy nem illik bele egy eljegyzés. Akkor már sokkal inkább szilveszterkor. Az újév így valóban valami teljesen új és jó dolog kezdete lehet.

Visszaeső szexelők és továbblépni nem tudókhttp://www.life.hu/szeress/20131213-gyori-szilvia-szexualpszichologus-segit-megfejteni-miert-kezded-ujra-folyton-az-exeddel.htmlKarácsonykor semmi sem ciki, ha szerelemről van szóhttp://www.life.hu/szeress/20131222-karacsonyi-eljegyzes-lanykeres-es-gyuru-a-fa-alatt-deaki-timea-szerint.htmlA szex egy érzelemmentes, erotikafüggetlen mérőeszközhttp://www.life.hu/szeress/20131218-deaki-timea-parterapeuta-elmondja-szinglikent-vagy-parban-szexelunk-e-tobbet.htmlEzért mondjuk az ellenkezőjét annak, amit gondolunkhttp://www.life.hu/szeress/20131217-gyori-szilvia-a-life-hu-szakertoje-elmondja-miert-mondjak-a-nok-az-ellenkezojet-annak-amit.htmlFérfivélemény: "Nem igaz, hogy a pasi többet szexel!"http://www.life.hu/szeress/20131216-egy-no-akkor-szexel-tobbet-ha-parkapcsolatban-el-egy-pasi-viszont-akkor-amikor-szingli.htmlSzex helyett beszélgetnének a férfiakhttp://www.life.hu/szeress/20131125-szex-helyett-az-erzelmeikrol-beszelnenek-a-ferfiak-gyori-szilvia-segit-a-jelenseg-megerteseben.htmlSzingliként, vagy párban szexelünk többet?http://www.life.hu/szeress/20131212-katz-david-a-life-hu-riportere-a-josephine-film-kapcsan-kerdezte-szily-norat-es-erdelyi-monikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.