Számtalan hozzászólás érkezett Eljegyzési gyűrű a fa alatt: gáz vagy romantikus? című cikkünk kapcsán mind a Life.hu Facebook, mint pedig Twitter-oldalára. Örömmel tapasztaltuk, hogy az urak is megszólatlak az ügyben, így pedig szakértőnk véleményén felül a férfiak álláspontját is megismerhettük. Az olvasói visszajelzésekből szemezgettünk.

Anikó
Gáz! Életem egyik legrosszabb karácsonyi ajándéka volt!

 

Tímea
Tudod, mikor gáz a lánykérés?! Anyáknapjakor, föleg amikor a leendő anyós orra előtt történik, miközben az már az első perctől utál. De minden más eset különleges, romantikus és megható!

 

Forrás: Thinkstock
Márti
Gáz!!!2010-be kaptam gyűrût a fára!!rá 2 hétre vissza adtam és azotta meg találtam életem szerelmét!!!!

 

András
Nem hiszem, hogy ciki lenne végül is a karácsony egy családi esemény, ami alkalmas lehet rá, hogy valakit hivatalosan is a családunk tagjai közé fogadjunk.

 

Kristóf
Szerintem nem megfelelő alkalom, hanem megfelelő pillanat kérdése. Legszívesebben egy közös nyaraláson tenném meg. Mondjuk egy Karib tengeri szigeten egy holdfényes séta közben a tengerparton vagy egy közös alpesi síelésen.

 

Katalin

Szerintem az ötlettelenség vezet sok pasit az eljegyzési gyűrűhöz...venni kéne vmit...no de mit... meg is kéne kérni már a kezét...na jó, veszek gyűrűt,..

De attól még lehet tökéletes a pillanat...

 

Tamás
Ha megkérném a barátnőm kezét, azt biztos, hogy nem karácsonykor tenném. Az másról szól, és valahogy nem illik bele egy eljegyzés. Akkor már sokkal inkább szilveszterkor. Az újév így valóban valami teljesen új és jó dolog kezdete lehet.